Naisten Ilta -ravit Äimärautiolla

29.10.2024

Naisten ilta tuo Äimäraution syksyyn eleganssia ja säihkettä. Tänä vuonna monipuolinen ohjelma kattaa kauneuden, muodin, hyvinvoinnin ja kulttuurin teemoja. Illan urheilupuoli pitää sisällään mm. Mimmien mailin sekä molempien rotujen Tammasarjat. Ravi-ilta käynnistyy ponilähdöillä. Oheisohjelmat alkavat jo kello 17:00.

Monipuolinen oheisohjelma kattaa kauneuden, muodin, hyvinvoinnin ja kulttuurin teemoja

Tämän vuoden Naisten illan kantavia teemoja ovat kauneus, muoti, hyvinvointi ja kulttuuri. Ohjelmassa arvontoja, meikkiopastusta, muotinäytöksiä, pikakampauksia ja näytteilleasettajia. Kultajousen pisteellä voit osallistua timanttisormuksen arvontaan. Chocosomnian pisteellä arvonta, jossa palkintona suussa sulavaa käsintehtyä artesaanisuklaata. Paikalla raveissa on myös Oulun kaupungin kirjastoauto Kauno, mukana mm. paljon hevosaiheista kirjallisuutta. Kirjastokortilla raveihin vapaa pääsy! Oulun Teatterin pisteellä erikoistarjous teatteriesityksestä. Tapahtuman aikana kuulemme myös livemusiikkia, josta vastaa Madetojan musiikkilukion bändi. Illan juontaa Matti Rehula.

Illan aikana on mahdollisuus kurkistaa raviurheilun kulisseihin varikkokierroksen merkeissä. Tarjolla on myös opastusta totopelien jännittävään maailmaan. Lasten leikkipaikka on avoinna naisten illassa. Ohjelmassa askartelua, kasvomaalausta ja hevosenkengän etsintää!

Seripoint on Kuninkuusravituotteiden virallinen fanituotemyyjä – lanseeraus Naisten illassa

Naisten illan ohjelmassa myös Kuninkuusravituotteiden myynnin lanseeraus ja muotinäytös. Erikoistarjouksena 15 % alennus t-paidoista ja huppareista (voimassa vain näissä raveissa, paikan päältä ostetuista tuotteista). Kuninkuusravituotteiden virallinen fanituotemyyjä on Seripoint. Tuotteiden verkkokauppamyynti avautuu lähiviikkoina.

Ravintola Äimänhovissa tarjolla herkullinen illallisbuffet hintaan 19,90 € / henkilö

Ravintola Äimänhovissa pääsee nauttimaan herkullisesta illallisbuffetista hintaan 19,90 € / henkilö. Tarjolla paahdettua kurpitsakeittoa, savulohipastaa, paahdettua broileria, rosmariini-juuresgratiinia, saaristolaisleipää ja rieskaa sekä runsas salaattibuffet. Jälkkäriksi piparkakkumoussea. Pöytävaraukset sähköpostitse osoitteesta ravintola@oulunravit.fi.Tervetuloa herkuttelemaan!

Liput raveihin

Ennakkoon Liveton verkkokaupasta (myynnissä raveja edeltävään päivään saakka) hintaan 8,00 €.

Liput portilta: 10,00 € / 6,00 €*

(*=eläkeläisille, opiskelijoille ja työttömille)

Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään. Maksuton sisäänpääsy myös kirjastokortilla, SHKL:n voimassa olevalla jäsenkortilla sekä Ukrainan passilla.

Tervetuloa Äimärautiolle!