Tutustu raviurheiluun

Raviurheilu on jännittävä, suurten tunteiden laji, jota voi lähestyä monesta näkökulmasta. Toisille ravit on rakas harrastus, joillekin elämäntapa tai ammatti. Raveista voi nauttia radan varressa tai kotisohvalta käsin.

Voit valita omia suosikkihevosia seurattavaksi, ulkonäön tai vaikkapa nimen perusteella. Tai mikset jopa ostaisi omaa hevosta? Tähän tarjoaa mahdollisuuden esimerkiksi lukuisat hevoskimpat.

Laji on urheilullisesti viihdyttävä, mutta jos pelkkä urheilullinen puoli ei kiehdo riittävästi, lisämaustetta saa vedonlyönnin avulla.

Kaiken keskiössä ovat upeat ja urheilulliset hevoset, joiden terveyttä ja hyvinvointia vaalitaan suurella rakkaudella. Kenties haluat saada kosketuksen myös itse hevoseen? Hevosharrastuksen voi aloittaa monella tapaa.

Kynnys aloittamiselle voi tuntua korkealta, mutta kynnystä voi madaltaa kysymällä rohkeasti lisätietoja. Jos et itse tunne entuudestaan ketään hevosihmisiä, voit kääntyä Äimäraution henkilökunnan puoleen.

Näiltä sivuilta löydät kootusti hyvän kattauksen tietoa, minkä avulla pääset oikeille jäljille!

Raviurheilun nuorisotoiminta

Oulun Seudun Ravinuoret on raviurheilun nuorisotoimintaan keskittyvä nuorisoravikerho, joka toimii Oulun raviradan ja Suomen Hippoksen alaisuudessa. Ravinuorten toimintaan kuuluvat muun muassa erilaiset kurssit, kerhot sekä tempaukset.

Lue lisää

Oulun ravirata

Vuosikymmenten kokemuksella, mutta edelleen nuoruuden innolla, me Oulun raviradalla jatkamme kotiratamme ja samalla raviurheilun kehittämistä. Emme muistele liikaa vanhoja, vaikka arvostamme perinteitä. Haluamme kehittyä ja palvella tavalla, jota suomalainen raviurheilu tarvitsee.

Tutustu Oulun ravirataan

Elämyspaketit

Oulun raviradan tarjoamat elämyspaketit ovat jännittävä tapa tutustua lajiin hieman syvällisemmin. Erilaisten elämyspakettien avulla sinulla on mahdollisuus päästä nauttimaan vauhdikkaista lähtöautokyydeistä tai vaikkapa tandem-ajeluista Oulun oman Iiro-hevosen kyydissä. Elämyspaketeista tulossa lisäinfoa koronatilanteen helpottaessa.

Ravintolapalvelut

Äimärautiolla voit nauttia huippuluokan raviurheilusta myös laadukkaissa ravintolapuitteissa. Ravintola Äimänhovissa pääset nauttimaan huippuraviurheilusta aitiopaikalta, herkullisen buffetin antimista nauttien. Äimänhovista löytyy myös baaritiski, josta voi käydä ostamassa itselleen juhlajuoman ravivoiton huumaan.

Lue lisää ravintolapalveluista

Lyö vetoa

Kiinnostaako toton pelaaminen, mutta et tiedä mistä aloittaisit? Veikkaus tarjoaa mahdollisuuden kiehtovien hevospelien pelaamiseen kaikille 18 vuotta täyttäneille.

Täältä löydät infopaketin, jonka avulla pääset hieman syvemmälle totopelien maailmaan!

Äimärautiolla ravataan vuosittain noin 30 kertaa, minkä lisäksi ravirata-alueella järjestetään myös muita tapahtumia.

Tulevat tapahtumat

Maanantairavit klo 18

19.04.2021

Lantmännen Agro Stayer Cup, Pilvenmäki Special -karsinta

Maanantairavit klo 18

26.04.2021

Montén SM-karsinta

Sunnuntairavit klo 13

02.05.2021

Lantmännen Agro Stayer Cup, SHKL Cup -karsinta

Maanantairavit klo 18

10.05.2021

Lantmännen Agro Stayer Cup, Nordic Monté Cup

Lauantairavit klo 13

22.05.2021

Betset Number One, Lantmännen Agro Stayer Cup -finaali

Maanantairavit klo 18

31.05.2021

SHKL Cup -karsinta (sh), Amatööriohjastajien SM-liiga