Ravinuoret

Oulun Seudun Ravinuoret on raviurheilun nuorisotoimintaan keskittyvä nuorisoravikerho, joka toimii Oulun raviradan ja Suomen Hippoksen alaisuudessa. Ravinuorten toimintaan kuuluvat muun muassa erilaiset kurssit, kerhot sekä tempaukset.

Ikärajoja ei ole, vaan mukaan voi tulla kuka tahansa kiinnostunut alle kouluikäisistä aikuisiin asti. Hevostietämystä ei tarvitse olla, koska tarkoituksena on tutustua yhdessä hevosiin ja raviurheiluun. Nuorisoravikerhossa harrastaminen on hauskaa, edullista ja turvallista.

Ravinuorten syksyn kerhot:

Ryhmä 1: Alle 10-vuotiaille Ponipuuhaa-kerho torstaisin kello 15:00 – 16:30.
Ryhmä 2: Yli 10-vuotiaille Hevospuuhaa-kerho torstaisin kello 16:45 – 18:15.

Kerhot alkavat 24.8. ja kerhotapaamisia on syyskaudelle kaikkiaan 15 kappaletta. Kerhoa ei järjestetä syyslomaviikolla eikä itsenäisyyspäiväviikolla. Viimeisellä kerhokerralla (14.12.) pikkujoulut.

Kerhoissa opetellaan kädentaitoja sekä hevos- ja tallitaitoja teoriassa ja käytännössä, lisäksi ohjelmassa leikkejä ja pelejä yhdessä. Kerholaiset osallistuvat myös raviradan töihin. Lopullinen ohjelma suunnitellaan, kun kerholaiset ovat saaneet esittää omat toiveensa.

Kerhon hinta syyskaudelle on 75,00 € / henkilö + ravinuorten jäsenmaksu 2023 (25,00 €), sisältäen vakuutuksen ja materiaalit.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
suvi.viitaluoma(a)oulunravit.fi

Oulun Seudun Ravinuoria vetää Suvi Viitaluoma, johon voi ottaa rohkeasti yhteyttä kaikissa ravinuorten toimintaan liittyvissä asioissa.

Oulun Seudun Ravinuoret löytyy myös Facebookista ja Instagramista, otahan tilit seurantaan!

Tervetuloa mukaan!

Ota yhteyttä (ensisijaisesti sähköpostitse)

Suvi Viitaluoma
puh. 0456666399
suvi.viitaluoma(a)oulunravit.fi