Vierastalli ja E-katokset

Oulun raviradalta on mahdollisuus varata hevoselle väliaikaismajoitusta. Käytössä on 22-paikkainen  vierastalli sekä yli 50 ulkokarsinaa valjastuskatoksen yhteydessä. Majoittujilla on käytössään karsinan lisäksi hevosten pesupaikka ja hevoskuljetusvälineille on väljä parkkitila karsinoiden välittömässä läheisyydessä. Väliaikaismajoitukseen ei kuulu hevosten tarhausmahdollisuutta eikä hevosten hoitopalveluita.

Majoittujilla on velvollisuus siivota karsina ja katos lähtiessään. Kottikärryt, talikot ja luudat löytyvät vierastallista sekä valjastuskatoksilta. Siivoamatta jätetystä karsinasta peritään sakkomaksu.

Mikäli huomaat saapuessasi epäkohtia (esimerkiksi rikkoontuneita lukkoja tms), ilmoitathan niistä välittömästi radan toimistolle. Karsinan vuokraaja on velvollinen korjaamaan mahdolliset aiheuttamansa vahingot.

Hinnasto 2023:

Vierastalli: 30 EUR / yö

Karsinallinen katospaikka: 20 EUR / yö

Kuivike (kutteripuru 20kg): 7 EUR

Karsinavaraukset vierastalliin sekä karsinallisiin valjastuskatoksiin väliaikaismajoitusta varten tehdään allaolevalla lomakkeella hyvissä ajoin ennen yöpymistä. Lisätietoja ja peruutukset radan numerosta 041 – 313 0812.