Ennätysten ilta Äimärautiolla klo 18

12.07.2021

Vauhtia luvassa, pitääkää tiukasti kiinni! Maanantaina 12.7. Äimärautiolla ravataan Ennätysten Ilta -ravit klo 18 alkaen. Kaikki illan lähdöt ajetaan 1620 metrin pikamatkalla, joten uusia ennätyksiä on taatusti luvassa. Yhteistyössä Ride In Oulu Motor Meet 7.8.2021 ja SHKL.

Ravit käynnistyvät ponilähdöillä jo klo 17:30 ja 17:40, joten kannattaa saapua ajoissa paikalle. Lämminveristen avoimessa koitoksessa yhteen iskevät Ypäjä Hereiam, Cupido Sisu, Bartender In, Roofer, Shotproof ja Hesiod. Kylmäveristen kovimmassa koitoksessa viivalle asettuvat Aika-Sisu, Minskaus, Kile Balder, Jumiini, Tarun Tuhkimo, Valtori, Vilkkaan Tuuri ja Carmikas.

Toto5-avauksessa Fancy Creek jahtaa kauden neljättä voittoaan ja vastaansa muun muassa Kivarin Merenguen. Toisena kohteena ravattavassa enintään 70 000 euroa tienanneiden lämminveristen mukana on vain seitsemän valjakkoa, mutta tasoa riittää, kun Lastsundayinmay, Armani Press, Venerdi ja kumppanit kamppailevat ykkösrahoista.

Kolmannessa koitoksessa viisivuotislahjakkuus Säihkeen Säväys saa vastaansa puolet kauden kisoistaan voittaneen Essin Säväyksen. Neljännessä Toto5-kohteessa Four on the Floor pyrkii jatkamaan siitä mihin Joensuun voitossa jäi. Vastaansa norjalaisruuna saa muun muassa Luna De Paris’n. Toto5-päätöksessä iskevät yhteen muun muassa Baby Challenger, Big Bowl, Honey Bee Web ja Mick Windcape.

Raveissa on myös lapsille järjestettyä toimintaa, esimerkiksi hevosenkengän maalausta, joten paikalle kannattaa saapua koko perheen voimin.

Ravintola Äimänhovissa on tarjolla herkullinen American Buffet, joka sisältää muun muassa bbq ribsejä, siipiä, miniburgereita ja pizzasliceja. Tervetuloa herkuttelemaan! Pöytäpaikkoja voi tiedustella suoraan ravintolan numerosta 0400-137 336 tai sähköpostitse ravintola@oulunravit.fi.

Liput raveihin 5 euroa / 3 euroa. Alennettu hinta Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortilla tai omistajajäsen-tunnuksella varustetulla OP-Visa-kortilla. Alennettu hinta myös eläkeläisille, opiskelijoille ja työttömille. Alle 16-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi sisään. Lippuja saatavilla portilta tai ennakkoon Nettilipusta.

Yleisömäärää ei rajoiteta, joten myös sisätilat ovat nyt raviyleisön vapaassa käytössä.

Vaikka yleisörajoitukset ovatkin poistuneet, pyydämme edelleen huomioimaan yleiset ohjeistukset:

Kaikkien raveihin saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita.

Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan.

Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Suosittelemme myös THL:n Koronavilkku-sovelluksen käyttöä!

Kiitos, että välität!

Täyttä ravia Äimärautiolle!