Kavioliiga-ravit Äimärautiolla

23.12.2023

Äimäraution ravikausi huipentuu jouluaaton aattona huipputasokkaisiin Kavioliiga-raveihin. Iltapäivän urheilullisina herkkupaloina tarjoillaan Ponsse Cup -finaali sekä avoimen sarjan kylmäveristen ja lämminveristen Grand Prix -lähdöt. Päivän raveissa ratkeaa poniohjastajien Junior Champion -kilpasarjan voittaja. Iltapäivän aikana nähdään myös erityisryhmien näytöslähtö, se on ohjelmassa neljännen ja viidennen lähdön välissä. Perinteinen Tiernapoika-esitys kello 12:30. Raveissa on myös glögi- ja piparitarjoilu 500 ensimmäiselle. Tallikierros toisen lähdön jälkeen, kokoontuminen lasten ulkoleikkipaikan läheisyyteen.

Oulun seudun ravinuoret järjestää lapsille ilmaisen onnenpyörän sekä jouluisen värityspisteen. Talutusratsastusta perheen pienimmille on ohjelmassa kello 13:00 – 14:30, ulkoalueella myös ponin hoitopiste. Paikalle kannattaa siis saapua koko perheen voimin!

Ravien yhteistyökumppanit ovat Neste Hiironen, Oulun Kaupunki, Pohjolan Hevosystävät ry, Hartwall, MT Hevoset – MT Ravinetti, SESP Oy, Tyrnävän OP, Ouratek, Ponsse, Bar Ihku ja Oulun seudun ravinuoret.

Iltapäivän ohjelmassa Junior Championin loppuhuipennus sekä yksitoista tasokasta totoravilähtöä

Ravit käynnistyvät kello 12:15 ajettavalla poniohjastajien Junior Champion -osalähdöllä. Kyseessä on kilpasarjan viimeinen osalähtö. Kokonaiskisan suhteen panosta on reilusti, sillä muusta porukasta selvästi irti olevan kärkinelikon sisäinen järjestys on täysin auki. Kärjessä on Eerika Koskenvalta 49 pisteellä, perässä seuraavat Emma Kangas (47p), Ninni Säävälä (40p) ja Tatu Ek (37p). Kisan kolme parasta palkitaan, joten kisan kuudes ja viimeinen osalähtö on erityisen mielenkiintoinen. Lue lisää Junior Champion -kilpailusta.

Iltapäivän totoravitaistot ovat toinen toistaan tasokkaampia. Ehdoton herkkupala on 12 000 euron ensipalkinnolla ravattava Ponsse Cup -finaali. Voittoa tavoittelevat The Big Payback, Aguero, Francis Coccola, Black Swan N, Call It Hayden, Nightshifter, Luxus Match, Bobby Carillo ja Mister Provident. Kylmäveristen Grand Prix’ssä kaviouralla nähdään muun muassa voittokone Ari Potter ja neljän voiton putkessa liitelevä Vauhtis. Ravipäivän ja Äimäraution kauden päättävässä lämminveristen Grand Prix’ssä viivalle asettuvat hurjan määrän voittoja kauden aikana takoneet Mandela Zon ja No Limit Royalty. Lisäksi huipputasokkaassa kisassa ovat mukana myös muun muassa ruotsalaisvieras Selmer I.H. ja Suomessa vasta muutaman kerran kilpaillut Dozen of Oysters.

Ravintola Äimänhovissa monipuolinen buffet-kattaus

Ravintola Äimänhovissa on tarjolla uunilohta valkoviinikastikkeessa, porsaanfilettä tummassa pippurikastikkeessa, maalaislohkoperunoita, feta-pinaattipastaa ja tietysti runsas alkuruokakattaus salaatteineen ja leipineen. Jälkkäriksi jouluista tiramisua. Päivällisen hinta on 50 euroa, sisältäen sisäänpääsyn raveihin sekä käsiohjelman. Pöytävaraukset numerosta 0400 137 336 tai sähköpostitse ravintola@oulunravit.fi. Tervetuloa!

Liput raveihin ennakkoon edullisemmin!

Normaalihintaiset liput ennakkomyynnissä Nettilipussa 22.12. kello 24 saakka hintaan 10,00 €

Liput portilta ostettuna: 15,00 € / 10,00 €*

(*=eläkeläisille, opiskelijoille ja työttömille)

Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään. Maksuton sisäänpääsy myös SHKL:n ja Kärppäkannattajien voimassa olevilla jäsenkorteilla sekä Ukrainan passilla.