Kavioliiga-ravit Äimärautiolla

04.02.2023

Äimärautiolla ravataan lauantaina 4. helmikuuta huipputasokkaat Kavioliiga-ravit. Paikalla on tuttuun tyyliin hevosia ja ohjastajia valtakunnan huipulta. Raveissa on ohjelmaa myös lapsille, joten paikan päälle kannattaa saapua koko perheen voimin! Ravipäivän yhteistyökumppanit ovat Neste Hiironen, Hippuzen, SHKL, Saaga Travel, Oulun Kaupunki, Karjala, Punamusta, Painomiehet, Tähtilounas, Perussuomalaiset sekä Oulun Hevosklinikka.

Yhteistyössä Turkan Ratsurinteen kanssa järjestettävä hiihtoratsastusnäytös ohjelmassa kello 12:30. Oulun kaupunginvaltuuston puheenjohtajan Juha Hännisen avajaispuhe kello 12:55 ja ravien avauslähtö kello 13:07.

Toto75-lähdöissä riittää tähtiloistoa

Toto75-kierroksen avauskohteessa kaviouralla nähdään mm. voittoputkea rakentavat Claude P.Hill ja Ilos Sansibar, kovakuntoinen Mandela Zon ja viime vuonna kuudesti voittanut Ilos Silmarillion. Toisessa kohteessa Siirin Veeti pyrkii jatkamaan voittojen tiellä, Iikka Nurmosen ajokki on voittanut neljä edellistä kilpailuaan. Kolmoskohteen kuuma nimi on kotiradan A Kind of Magic, joka hamuaa yhden kakkossijan jälkeen takaisin voittokantaan. Toto75-nelosessa, tasokkaassa tammalähdössä kaviouraa kiertävät mm. viimeksi hurmannut Sole Olee ja Mauri Jaaran käsistä debytoiva Millie de Veluwe.

Kylmäveristen kovimmassa lähdössä, Toto75-pelin vitoskohteesssa kotiradan voitokas menijä Pärttyl avaa kautensa ja saa vastaansa muun muassa konkariruuna Pikku-Rytin ja neljästä viime kisastaan kolme voittaneen Hotlinkin. Lämminveristen Kultadivisioona ravataan Toto75-kierroksen kuudentena kohteena. 7 000 euron ykköspalkintoa jahtaavat Minto’s Don Juan, Whole Lotta Love, Hesiod, Van Kronos, Elliot Web, Selmer I.H., Shotproof, J.H.Mannerheim, Hierro Boko ja Cash Maker. Toto75-päätöksessä Marttistrip tavoittelee jo seitsemättä peräkkäistä täysosumaa. Vastassa on muun muassa viimeksi voittoputkensa kolmossijaan päättänyt Young Hope ja voitokas Fancy Creek.

Keppihevosille oma Match Show klo 13:00-15:00

Ravien yhteydessä ravinuoret järjestävät leikkimielisen keppareiden match show’n leikkialueen läheisyydessä. Tapahtuma ei vaadi ilmoittautumista ennakkoon, kepparit otetaan kehään saapumisjärjestyksessä. Askellajit näytetään ratsastaen kolmiouralla. Jokainen osallistuja palkitaan! Omat kepparit mukaan!

Ulkoleikkipaikan läheisyydessä poniratsastusta kello 13:00 – 14:30. Tarjolla kuumaa mehua ja keksejä!

Tallikierros neljännen lähdön jälkeen, kokoontuminen palkintopodiumin läheisyyteen.

Popopet ry myy kannatustuotteita ja järjestää eläinten ruokakeräyksen raveissa

Pohjois-Pohjanmaan hylättyjen pieneläinten tuki- ja sijaiskotiyhdistys Popopet ry on raveissa paikalla myymässä kannatustuotteitaan. Popopet ry:n auttamien eläinten määrä on suuri ja ruokien menekki on valtava, joten yhdistys järjestää myös tänä keväänä ruokakeräyksen. Voit tuoda Popopetin pisteelle eläinten ruokaa, kissanhiekkaa, leluja ja muita eläinten tarvikkeita. Mikäli haluat osallistua keräykseen, mutta et ole muuten tulossa raveihin, voit toimittaa lahjoitukset maksutta raveihin kello 15 jälkeen. Ravit päättyvät noin kello 17. Popopet aloittaa ruokakeräykset myös Oulun seudun ruokakaupoissa viikolla 6 ja ne jatkuvat viikolle 15 saakka.

Kutsumme hevosten omistajia omaan loungeen

Oulussa aloitetaan yhteistyössä OLHY-Hevosenomistajat ry:n kanssa Hevosenomistajien Lounget! Ensimmäinen lounge järjestetään lauantain Kavioliiga-ravien yhteydessä. Lounge sijaitsee katsomossa Pubin päädyssä, paikalle on opastekyltit. Lounge on avoinna klo 11:30 alkaen, ravien alkuun saakka.

Tarjoamme kakkukahvit 50 ensimmäiselle hevosenomistajalle. Loungessa vierailee myös tähtiohjastaja Hannu Torvinen! Loungessa vierailleet omistajat saavat jäädä veloituksetta raveihin. Myös itse lounge-tilaisuus on hevosenomistajille maksuton. Tilaisuuteen osallistuvien hevosten omistajien ei tarvitse olla kyseisen ravipäivän hevosten omistajia.

Ilmoittautumiset sähköpostilla: nelli.lindholm@oulunravit.fi

Ravintola Äimänhovissa herkullinen buffet-kattaus

Ravintola Äimänhovissa pääset nauttimaan huippuraviurheilusta aitiopaikalta, herkullisen buffetin antimista nauttien. Varaa paikkasi puhelimitse 0400-137 336 tai sähköpostitse ravintola@oulunravit.fi. Ravintola Äimänhovi on loppuunmyyty.

Katsomon kahviossa ja tallikahvio Äimän Vedossa tarjolla kotiruokaa, hintaan 10€ / henkilö.

Solvallan V75-ravit näytetään ravintolakatsomossa

Solvallassa ravataan lauantaina V75-finaaliravit. Raveja voi katsella Oulun ravien jälkeen ravintola Äimänhovissa.

Liput raveihin ennakkoon edullisemmin Nettilipusta – Osta omasi viimeistään perjantaina!

Nettilipussa ennakkotarjous lipun ostajille! Normaaliliput 12,00 € / kpl ja alennusryhmien* liput 8,00 € / kpl. Ennakkoliput myynnissä perjantai-iltaan 3.2. klo 24 saakka.

Liput portilta 15,00 € / 10,00 €*

* = Alennettu hinta eläkeläisille, opiskelijoille ja työttömille.

Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään. Maksuton sisäänpääsy myös SHKL:n ja Kärppäkannattajien voimassa olevilla jäsenkorteilla sekä Ukrainan passilla.

Täyttä ravia Äimärautiolle!