Kavioliiga-ravit

19.02.2022

Huippuraviurheilua Äimärautiolla! Kavioliiga-ravit käynnistyvät kello 12:30 A-ponien lähdöllä, päivän ensimmäinen totoravilähtö starttaa kello 13:07. Yhteistyössä Neste Hiironen, Uusi Pohojanmaa, Hevosurheilu, Finntack, Tietopalvelu Group, MT Ravinetti, Lantmännen Agro, Valtra, Karjala, Oulun Hevosklinikka ja Painomiehet.

Ravien ohjelmassa on kaikkiaan 11 tasokasta totolähtöä, joten jännitettävää & seurattavaa riittää reilusti. Lapsille poniratsastusta ja muuta mukavaa oheisohjelmaa. Pihakioskista kahvia, kaakaota, makkaraa ja muuta maistuvaa! Ravien aikana palkitaan myös viime vuoden liigavoittajia.

Ravintola Äimänhovissa tarjolla muun muassa kuharullia valkoviinissä, yrttikuorrutettua porsaanfileettä, pippurikastiketta sekä laaja salaattibuffet. Jälkiruoaksi juustokakkua ja marjakastiketta. Buffetin hinta 50 euroa / henkilö. Paikkoja jäljellä rajoitetusti, tiedustelut & varaukset sähköpostitse ravintola@oulunravit.fi tai puhelimitse 0400 137 336.

Liput raveihin: 15 euroa / 10 euroa* / alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään.
OSTA LIPUT TÄÄLTÄ ENNAKKOON!

(*Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortti tai omistajajäsen-tunnuksella varustettu OP-Visa-kortti. Alennettu hinta myös eläkeläisille, opiskelijoille ja työttömille. Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään.

Urheilukortilla sisään pääsee kaksi yhden hinnalla!

MUISTAKAA YLEISET OHJEISTUKSET

Kaikkien raveihin saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita.

Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan. Käytä myös maskia mahdollisuuksien mukaan erityisesti sisätiloissa.

Vältä pitkäaikaista oleskelua toisten seurueiden tai henkilöiden läheisyydessä.

Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Kiitos, että välität!