Keskiviikkoravit Äimärautiolla

26.01.2022

Keskiviikkoravien ohjelmassa muun muassa Toto65-kierros ja kylmäveristen Monté Talvimeeting -karsinta. Ravit käyntiin ponilähdöllä kello 17:30, illan ensimmäinen totoravilähtö kello 18:07.

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto poistaa kokonaan ulkotilojen kokoontumisrajoituksen Pohjois-Pohjanmaan maakunnan alueen kunnista 22.1.2022 alkaen. Näin ollen voimme ottaa keskiviikon 26.1. raveihin katsojia ulkoalueelle. Katsomon Bistro Grilli palvelee take away -muodossa kello 18-21. Ulkoalueelle on vapaa pääsy.

Varikon puolella tallikahvio palvelee kilpailijoita, kello 18 jälkeen vain take away. Tallialueelle pääsevät vain hevosten ohjastajat, taustajoukot ja toimihenkilöt. 

Muistutuksena ravien kilpailijoille yleiset ohjeistukset:

Kaikkien raveihin saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita.

Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan.

Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Kiitos, että välität!