Lauantairavit Äimärautiolla klo 13

28.08.2021

Oulun ravikauden kohokohta on käsillä lauantaina 28.8. Lauantain herkkupaloja ovat molempien rotujen Finn-Tack Oulu Express -finaalit sekä OP Oulu Grand Prix’t. Oulu Express -finaaleissa iskevät yhteen muun muassa karsintavoittajat Fransson ja Siirin Valtsu sekä Nineeleven ja Unique Sunrise. Kylmäveristen OP Oulu Grand Prix’ssä superlahjakkuus Parvelan Retu saa vastaansa muun muassa Vixelin, Jokivarren Kunkun ja Evartin. Lämminveristen puolella ykkösrahoista taistelevat Grainfield Aiden, Run For Royalty ja kumppanit. Lauantaina ratkeaa myös Heinäpään Herruus -ohjastajakisan voitto.

Lauantain tapahtumat alkavat jo kello 9:30 suositun Ookkonää Hevostellu -tapahtuman merkeissä. Tapahtumassa esitellään lajin koko mahdollisuuksien kirjo. Oheisohjelmaltaan vaikuttava markkinatapahtuma nauttii suurta suosiota, joten kannattaa saapua paikan päälle aistimaan tunnelmaa. Ookkonää Hevostellu -tapahtuma palkittiin viime vuonna Pohjoisen Parhaat -gaalassa. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja raveihin voi jäädä ilman erillistä lippua.

Liput lauantain raveihin 10 euroa / 5 euroa. Liput ennakkoon Nettilipusta.

Ravintola Äimänhovissa tarjolla herkullinen buffet-kattaus, sisältäen muun muassa nieriää ja naudan ulkofilettä. Äimänhovin pöytävaraukset puh. 0400-137 336, s-posti: ravintola@oulunravit.fi

Muistakaa yleiset turvallisuusohjeet

Kaikkien tapahtumaan saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita.

Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan.

Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Suosittelemme myös THL:n Koronavilkku-sovelluksen käyttöä!

Kiitos, että välität!