Lauantairavit klo 13

22.05.2021

Äimäraution kevätkausi huipentuu 22.5. kello 13 käynnistyvien lauantairavien merkeissä. Yhteistyössä Neste Hiironen, Karjala, OMV, Oulun Konepalvelu Oy, Team Ojanperä Siitosoriit, Lantmännen Agro, Pulla-Pirtti, Kaustisen Elementtivalmiste Oy, Seinäjoen Kuninkuusravit, Tyrnävän Osuuspankki, Blind Channel / Ranka Kustannus sekä Betset.

Yleisöä pääsee ulkokatsomoon, mutta sisätilat ja varikkoalue ovat yleisöltä suljettuja. Ulkokatsomossa tulee pitää henkilöiden tai seurueiden välillä vähintään 2 metrin etäisyys. Yleisöä pääsee rajoitetusti myös Ravintola Äimänhovin ja Pub Äimänkäen terasseille. Liput myynnissä Nettilipussa. Lisäksi Ravintola Äimänhovi palvelee, mutta on loppuunmyyty. Peruutuspaikkoja voi tiedustella Sirkka Huopanalta numerosta 0400 151901.

Lauantai pitää sisällään lukuisia urheilullisia herkkupaloja, sillä paikalla ovat valtakunnan kärkihevoset ja -ohjastajat. Perinteikkäässä Betset Number Onessa Next Directionin rataennätyksen kimppuun ryntäävät Top Of The World, MAS Champ, Ida’s Owen, Ypäjä Hereiam, Whogonow, Run For Royalty, Builder’s Caviar, Wasa Warrior ja William Pine. Voittajaa odottaa 10 000 euron ensipalkinto. Rataennätyksen 11,1 rikkoutuessa tarjolla on 2 000 euron bonus.

Kylmäveristen ykkössarjassa huippuoriit Jokivarren Kunkun ja Joriinin johdolla lähtevät jahtaamaan muun muassa 20 metriä edempää starttaavaa kovaa nousukasta H.V. Tuuria. Lantmännen Agro Stayer Cupin finaalissa viivalle asettuu tasokas joukko väkivahvoja vääntäjiä. Karsintavoittajat Love In Vain, Samaras K.M.E. ja Twinquit saavat vastaansa muun muassa Ranch The Rockin ja Father Christmasin.

Myös muut päivän lähdöt vilisevät huippuhevosia, joten luvassa on jännittävä ja vauhdikas ravipäivä! Jos et onnistunut lippuja saamaan paikan päälle, kisoista voit nauttia kotisohvalta käsin TotoTV:n tai MT26-kanavan kautta.

Ohjeita median edustajille:

Ilmoittautuminen Nelli Lindholmille sähköpostitse pe 21.5. klo 15 mennessä, nelli.lindholm(at)oulunravit.fi

Ohjeita ravintolaan ja yleisöalueelle saapuville

Ravintolan asiakkaiden sisäänkäynti: seuraa opasteita SEKTORI1
Ruokailu noutopöydästä klo 12 alkaen. Sektorilta ei pääse muille alueille.

Ravintola Äimänhovin ulkoterassi (K18) sisäänkäynti: seuraa opasteita SEKTORI2
Avoinna klo 12 alkaen. Tupakointi rajatussa ulkotilassa. Sektorilta ei pääse muille alueille.

Pub Äimänkäen ulkoterassi (K18) sisäänkäynti: seuraa opasteita SEKTORI3
Avoinna klo 12 alkaen. Tupakointi rajatussa ulkotilassa. Sektorilta ei pääse muille alueille.

Ulkokatsomossa tulee pitää henkilöiden tai seurueiden välillä vähintään kahden metrin etäisyys.

Muistakaa yleiset hygieniaa koskevat ohjeistukset! Tulethan vain terveenä paikan päälle!

Ohjeita varikkoalueelle:

Tallialueelle voi saapua ainoastaan raveissa työskenteleviä toimihenkilöitä, median edustajia, kilpailevien hevosten ohjastajia, valmentajia ja hoitajia sekä hevosauton kuljettajia.

Pukuhuoneet

Vain ohjastajille ajopukujen vaihtamista varten. Ei saa toimia taukotilana eikä kokoontumispaikkana. Muilla kuin ohjastajilla on pääsy ehdottomasti kielletty.

Sisäänkirjoitus

Sisäänkirjoitukseen vain yksi kerrallaan. On pyrittävä myös välttämään jonon muodostusta tai oltava tilaa väljälle jonolle. Mahdollisimman vähän tavaroiden kosketusta (voilokin kuittaukset ym.)

Tallikahvio palvelee kilpailijoita normaaliin tapaan.

Muistakaa myös yleiset ohjeistukset:

Kaikkien raveihin saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita.

Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan.

Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Suosittelemme myös THL:n Koronavilkku-sovelluksen käyttöä!

Kiitos, että välität!