Lions-ravit Äimärautiolla

15.06.2023

Lions-ravit Äimärautiolla kello 18. Ravien teemana on nuorten hyvinvointi ja syrjäytymisen ehkäiseminen. Tapahtumat ravirata-alueella käynnistyvät jo kello 14, tuolloin järjestetään avoin ulkoilmatapahtuma nuorille.

Nuorten asialla – Ulkoilmatapahtuma kello 14:00 – 17:00, yhteistyössä Lions I-piiri

Ennen raveja, kello 14:00 – 17:00 ravirata-alueella järjestetään nuorille avoin ulkoilmatapahtuma, jossa on mahdollisuus tutustua raviurheilun saloihin ammattilaisten opastuksella. Muun muassa Parvelan Retun rattailta tuttu tähtiohjastaja Hannu Torvinen saapuu kertomaan raviurheilusta. Lisäksi tapahtumassa on mahdollisuus kokeilla myös hevosella ajamista, tietenkään hevosten hoitamista ja rapsuttelua unohtamatta. Paikalla on myös sosiaalipedagoginen hevostoimintayhdistys.

Tapahtumassa voit myös osallistua hevosaiheiseen tietokilpailuun. Kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan neljä elokuvalippua elokuvateatteri Stariin. Tapahtuman osallistujien kesken arvotaan myös kahden hengen lähtöautokyyti illan raveihin! Ulkoilmatapahtumaan on vapaa pääsy ja tapahtuman osallistujat voivat jäädä seuraamaan veloituksetta illan raveja.

Ravit kello 18 – Ohjelmassa jännittäviä totoravilähtöjä ja ponilähtöjä, katsomossa esittelypisteitä

Illan Lions-ravit polkaistaan käyntiin ulkoilmatapahtuman jälkeen. Ensimmäinen totoravilähtö starttaa kello 18:07, mutta jo ennen raveja ohjelmassa on poniraviurheilua. Ponilähdöt ajetaan kello 17:30 ja 17:40.

Raviradan katsomossa monipuolisesti erilaisia aktiivisuus- ja esittelypisteitä oululaisten toimijoiden järjestämänä. Mukana menossa myös kaverikoirat! Ravinuorten pisteellä voit käydä pyöräyttämässä onnenpyörää, josta voi voittaa mukavia palkintoja. Yksi pyöräytys maksaa yhden euron. Katsomossa myös SPR nallesairaala, kasvomaalausta sekä kesäbingo, jossa täydellä lapulla saa palkinnon!

Urheilullisena herkkupalana lämminveristen Hopeadivisioonakarsinta

Illan aikana ravataan kaikkiaan kymmenen totoravilähtöä ja kaksi ponilähtöä. Ravien kärkisporttia tarjoilee lämminveristen Huippudivisioonakarsinta. 3 000 euron ensipalkintoa jahtaavat Djokovic, Moonlight Velvet, Quick Vald, Kitzune G.G., No Limit Royalty, Armani Press, Minto’s Don Juan, Kövras So Far, Quite Special ja Wasa Warrior. Myös illan muissa Toto5-kohteissa nähdään mielenkiintoisia hevosia, kuten kahdeksasta kisasaan kuusi voittanut Black Crystal, Number Onessakin kisannut It’s Raining Men ja huippukyvykäs Bond Eagle.

Raveja ei tarvitse seurata nälkäisenä – varaa paikkasi ravintola Äimänhovista tai herkuttele vaikkapa grilliruoalla

Äimärautiolla ei tarvitse seurata raveja nälkäisenä, siitä pitävät huolen raviradan monipuoliset ravintola- ja kahvilapalvelut! Ravintola Äimänhovissa pääset nauttimaan huippuraviurheilusta aitiopaikalta, herkullisen buffetin antimista nauttien. Varaa paikkasi puhelimitse 0400-137 336. Sähköpostitse voit tehdä varauksen osoitteesta ravintola@oulunravit.fi.

Ravintola Äimänhovin buffet-menun löydät täältä

Katsomon kahviosta ja varikkokahviosta maistuvaa kotiruokaa hintaan 11,00€ / annos.

Liput raveihin

10,00€ / 6,00€*

Alle 16-vuotiaille vapaa pääsy. Maksuton sisäänpääsy myös SHKL:n ja Kärppäkannattajien voimassa olevilla jäsenkorteilla sekä Ukrainan passilla.

(*= Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät)

Täyttä ravia Äimärautiolle!