OP Oulu -ravit

06.06.2022

Äimärautiolla ravataan vielä kertaalleen ennen muutaman viikon taukoa. Maanantaina 6.6. ohjelmassa on OP Oulu -perheilta. Raveissa on lastenohjelmaa klo 17:30 – 19:30, poniratsastusta ja kepparirata. Lisäksi lapsille tarjolla mehu- ja keksitarjoilu. Tallikierrokset toisen ja neljännen lähdön jälkeen, kokoontuminen palkintopodiumin läheisyyteen. Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortilla tai omistajajäsen-tunnuksella varustetulla OP-Visa-kortilla vapaa pääsy raveihin. Illan yhteistyökumppanit ovat OP Oulu, Maaseudun Tulevaisuus / MT-hevoset – Ravinetti.

Illan ensimmäinen lähtö starttaa kello 18:07, kaikkiaan illan ohjelmassa on kymmenen tuimaa totoravitaistoa. Toto5-avauksessa Carmenere hakee paluuta kultakantaan kahden kakkossijan jälkeen. Vastaansa Antti Veteläisen valmennettava saa muun muassa Rim Bay Willmoren ja Caballo De Pinon. Toisessa Toto5-kohteessa iskevät yhteen Going Above, Kivarin Merengue, So Long Suckers, Ariston, Clover Meadow ja kumppanit.

Toto5-pelin kolmannessa kohteessa viivalle asettuvat muun muassa Astrid Broline, Redberry, Some Come ja Chapitre Un. Neljännessä kohteessa Black And Quick suorittaa debyyttinsä Suomessa. Matti Nisosen valmennettava saa vastaansa Nehemiahin, Jimpeto Joyn ja Scorzonen johdatteleman joukon. Toto5-päätöksen avainhevosia ovat viimeksi hurjasti laukkansa paikannut Yrjänän Mohikaani sekä hyvävireiset Winetto ja Vranssiina.

Toto5-kohteiden ulkopuolella kaviouralla nähdään muun muassa Lystilän Lento, Tinderi ja All Wild Dreams.

Ravintola Äimänhovissa tarjolla muun muassa nyhtöpossua ja maalaislohkoperunoita. Herkullisista antimista pääset nauttimaan 23 euron hintaan. Pöytävaraukset puhelimitse numerosta 0400-137 336 tai sähköpostitse ravintola@oulunravit.fi. Voit tiedustella vapaita paikkoja myös paikan päällä.

Katsomon kahviossa ja varikkokahvio Äimän Vedossa tarjolla maistuvaa kotiruokaa hintaan 10 euroa. Varikkokahviossa monien muiden herkkujen lisäksi rajoitetun ajan myynnissä Ville Koiviston suunnittelema burgeri, käykäähän testaamassa!

Liput raveihin edullisesti ennakkoon Nettilipusta, hintaan 8,00€ / 5,00€. Portilta ostettuna lippujen hinnat ovat 10,00€ / 6,00€. Alle 16-vuotiaille vapaa pääsy!

(*= Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortilla tai omistajajäsen-tunnuksella varustetulla OP-Visa-kortilla. Alennettu hinta myös eläkeläisille, opiskelijoille ja työttömille)

Täyttä ravia Äimärautiolle!