Maanantairavit klo 18

13.09.2021

Äimäraution ravikausi jatkuu maanantaina 13.9. klo 18 alkavilla raveilla. Ponilähdöt ravataan jo klo 17:30 ja 17:40. Illan yhteistyökumppaneita ovat OTAXI Oulun Aluetaksit Oy, Restakymppi Oy, Muhoksen Ravinaiset, Nordic Pronssidivisioonakarsinta ja Finntack.

Toto5-avauksessa Enter Mayweather pyrkii jatkamaan kultakannassa. Mari Leinosen valmennettava saa vastaansa Fancy Creekin, Amorciton, Midletonin, Boogiewoogie Ladayn, Love In Vainin ja kumppanit.

Nordic Pronssidivisioonakarsinnassa nähdään Pohjoismaiden välistä kamppailua, kun suomenhevoset Pikku-Ryti, Julianne Dahlia, Ponnen Aatos ja Valtroks saavat vastaansa kylmäveriset Rappodinan, Spik Loken, Björkevikingin ja Troll Sterk Vikingin.

Toto5-kolmosen ennakkoon mielenkiintoisin hevonen on Antti Ojanperän valmentama voitokas Zogo Match, joka palailee pitkältä tauolta. Neljännessä kohteessa Chapitre Un yrittää tehdä paluuta voittokantaan yhden kolmossijan jälkeen. Vastaan asettuu muun muassa hiljattain Matti Nisosen valmennukseen siirtynyt Winners Lane, jonka debyytti uusista käsistä pilaantui heinäkuun lopulla laukkaan.

Toto5-päätöksessä kaviuralla nähdään useita lupaavia 4- ja 5-vuotiaita lämminverisiä. Viivalle asettuvat muun muassa kolmesti lyhyen alku-uransa aikana voittaneet Sweetman, Westside Lord ja Funderbar.

Lämminveristen montéssa tuore Heinäpään Herruuden sankaritar Maria Kurttila yrittää jatkaa loistokasta alkusyksyään Anaheim Kempin kanssa. Vastaan asettuvat muun muassa Valter L.P.C., Ambrogio, One Memphis ja montéssa debytoiva Elliot Web.

Myös Ladies Power Racing -lähdössä Kurttilalla on käsissään avaimet menestykseen, kun iiläinen hyppää Nelli Lindholmin valmentaman M.T.Neutronin rattaille. Vastusta kuitenkin riittää, sillä lähdössä on mukana myös kolmatta peräkkäistä voittoaan jahtaava Sanna Loukusan Kivarin Quickstep.

Ravintola Äimänhovissa on tarjolla herkullinen buffet-kattaus, joka sisältää mm. suussa sulavaa ylikypsää porsaan kassleria ja savuolutkastiketta. Tervetuloa herkuttelemaan! Pöytäpaikkoja voi tiedustella suoraan ravintolan numerosta 0400-137 336 tai sähköpostitse ravintola@oulunravit.fi.

Kahviossa tarjolla klo 17:00 -19.30 broilerikiusausta (sekä tuoresalaattia, leipää ja levitettä + kahvi/tee ja pulla) hintaan 8 euroa. Tervetuloa!

Liput raveihin 5 euroa / 3 euroa. Alennettu hinta Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortilla tai omistajajäsen-tunnuksella varustetulla OP-Visa-kortilla. Alennettu hinta myös eläkeläisille, opiskelijoille ja työttömille. Alle 16-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi sisään. Lippuja saatavilla portilta tai ennakkoon Nettilipusta.

Yleisömääriä ei rajoiteta, joten koko katsomoalue on yleisön käytössä normaaliin tapaan.

Vaikka yleisörajoitukset ovatkin poistuneet, pyydämme edelleen huomioimaan yleiset ohjeistukset, jotta pystymme takaamaan kaikille turvallisen tapahtuman.

Kaikkien raveihin saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita.

Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan.
Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Suosittelemme myös THL:n Koronavilkku-sovelluksen käyttöä!

Kiitos, että välität!

Täyttä ravia Äimärautiolle!