Maanantairavit klo 18

31.05.2021

 

Äimärautiolla ravataan vielä kertaalleen ennen pientä alkukesän taukoa. Ravit käynnistyvät klo 18. Vaaliteemaravien yhteistyökumppaneina toimivat Juha Hänninen, Aune Huttunen, ELP Ojala Oy, Markku Nisula 70-vuotta sekä SHKL.

Illan Toto5-kohteiden avainhevosia ovat muun muassa Xantine Croft, Cabin Crew, Suomessa debytoiva Bluejeans Bi, Sagredo Hanover, Maize sekä Destination One. Ravit pitävät sisällään kaikkiaan yhdeksän lähtöä.

Yleisöä pääsee ulkokatsomoon, mutta sisätilat ja varikkoalue ovat yleisöltä suljettuja. Ulkokatsomossa myynnissä luukulta mm. kahvia, pullaa, virvokkeita ja grilliruokaa. Huom! Ulkokatsomossa ei ole totomyyntiä.

Ulkokatsomossa tulee pitää henkilöiden tai seurueiden välillä vähintään 2 metrin etäisyys. Muistakaa myös muut yleiset turvaohjeet. Paikalle ei saa saapua edes lieväoireisena!

Pääsyliput ennakkomyynnissä Nettilipussa hintaan 5 euroa / kpl. OP Oulun omistajajäsenkortilla pääsylippu 3 euroa. Alle 16-vuotiaat ja eläkeläiset sisään ilmaiseksi. Lippuja saa myös raviradan pääportilta, mutta käteisen käytön välttämiseksi kannustamme ostamaan liput ennakkoon.

Ravintola Äimänhovi on avoinna, ja tarjolla on muun muassa täytettyä porsaanfilettä pippurikermakastikkeessa. Tervetuloa herkuttelemaan! Ravintolassa myös totomyynti. Pöytäpaikkoja voi tiedustella suoraan ravintolan numerosta 0400-137 336 tai sähköpostitse ravintola@oulunravit.fi. Varaustilannetta voi tiedustella myös Sirkka Huopanalta numerosta 0400 151901 tai sähköpostitse sirkka.huopana@oulunravit.fi

Ohjeita varikkoalueelle:

Tallialueelle voi saapua ainoastaan raveissa työskenteleviä toimihenkilöitä, median edustajia, kilpailevien hevosten ohjastajia, valmentajia ja hoitajia sekä hevosauton kuljettajia.

Pukuhuoneet:

Vain ohjastajille ajopukujen vaihtamista varten. Ei saa toimia taukotilana eikä kokoontumispaikkana. Muilla kuin ohjastajilla on pääsy ehdottomasti kielletty.

Sisäänkirjoitus:

Sisäänkirjoitukseen vain yksi kerrallaan. On pyrittävä myös välttämään jonon muodostusta tai oltava tilaa väljälle jonolle. Mahdollisimman vähän tavaroiden kosketusta (voilokin kuittaukset ym.)

Tallikahvio palvelee kilpailijoita normaaliin tapaan. Tallikahviossa totomyynti.

Muistakaa myös yleiset ohjeistukset:

Kaikkien raveihin saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita.

Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan.

Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Suosittelemme myös THL:n Koronavilkku-sovelluksen käyttöä!

Kiitos, että välität!