OLHY-ravit

07.03.2022

Äimäraution ravikausi jatkuu maanantaina 7.3. kello 18 OLHY-ravien merkeissä. Ravien avauslähtö lasketaan liikkeelle kello 18:07. Kaikkiaan illan ohjelmassa on kymmenen totoravilähtöä. Paikalle kannattaa saapua ajoissa, sillä kello 17:40 radalla nähdään yhteistyössä Turkan Ratsurinteen kanssa järjestettävä hiihtoratsastusnäytös.

Toto5-avauksessa viivalle asettuu muun muassa voitokas ja tauolta paluuta tekevä Torrent d’Inverne. Toisena kohteena ajettavassa Winter Monté Meeting -karsinnassa pitkältä tauolta viimeksi palannut voittokone Silica Bank pyrkii jatkamaan kultakannassa. Toto5-pelin kolmannessa kohteessa nähdään monta viime aikoina hyvin menestynyttä suomenhevosta, muun muassa Olaus Magnus, Vihjeen Vinha ja Liisinko, unohtamatta voittokone Lystilän Lentoa. Lantmännen Agro Stayer Cup -karsinnassa Veera Vekolan Frozen A.F. hakee toista karsintavoittoaan. Vastaan asettuu muun muassa True Noice. Toto5-päätöksessä Jukka-Pekka Kauhasen valmentama tappioton Mountain Maddox saalistaa kolmatta voittoaan.

Myös lapsille on maanantai-iltana reilusti ohjelmaa. Katsomossa on kasvomaalausta ja mehu- ja keksitarjoilu. Lisäksi lasten ulkoleikkipaikan läheisyydessä liukurimäki (oma liukuri mukaan).

Ravintola Äimänhovin illan menu annoksina pöytään tarjoiltuna sisältää ylikypsää häränrintaa punaviinikastikkessa, skånenperunoita sekä paahdettuja juureksia. Jälkiruoaksi sitruuna-tiramisua ja kahvia tai teetä. 23 euron hintaan sisältyy myös kattava salaattibuffet. Äimän Hovin pöytävaraukset numerosta 0400-137 336 tai sähköpostitse ravintola@oulunravit.fi. Voit myös tiedustella pöytäpaikkaa ravintolan henkilökunnalta paikan päällä.

Bistro Grilli palvelee tuttuun tyyliin. Ravipäivän tarjouksena Niko Jokelan ja Maria Kurttilan suunnittelemat burgerit hintaan 9 euroa tai ateriana 15 eurolla.

Illan ohjelmassa on myös OLHY:n viime vuoden parhaiden palkitsemisia, jonka lisäksi OLHY tarjoaa jäsenilleen ruokailun ravintola Äimänhovissa hintaan 10 euroa.

Liput raveihin 10 euroa / 6 euroa* / alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään.
(*Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortti tai omistajajäsen-tunnuksella varustettu OP-Visa-kortti. Alennettu hinta myös eläkeläisille, opiskelijoille ja työttömille.)

MUISTAKAA YLEISET OHJEISTUKSET

Kaikkien raveihin saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita.

Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan. Käytä myös maskia mahdollisuuksien mukaan erityisesti sisätiloissa.

Vältä pitkäaikaista oleskelua toisten seurueiden tai henkilöiden läheisyydessä.

Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Kiitos, että välität!