Maanantairavit

21.03.2022

Äimäraution ravikausi jatkuu ennen pientä taukoa vielä yksien maanantairavien merkeissä. 21. maaliskuuta kello 18 starttaavien ravien yhteistyökumppanit ovat Brahe koulutuskeskus, Lantmännen Agro, Finntack sekä PHY 100 vuotta.

Ilta pitää sisällään kaikkiaan 11 totoravilähtöä sekä jo kello 17:30 ajettavan A-ponien koitoksen. Lämminveristen avoimessa lähdössä viivalle asettuvat Rambo Rivner, Jugador, Sunbeam, Ronzon Face, Vulcano OP, Shotproof, Callela Leonard ja Troopers. Lantmännen Agro Stayer Cupin karsinnassa kotiradan voittokone Roughenough Vice aloittaa kautensa ja saa vastaansa muun muassa Mr Jonesin, Sagredo Hanoverin ja True Noicen. Muissa Toto5-kohteissa avainhevosia ovat Bond Eagle, Cod A’la Doc, Dag Jo, Kleppe Spödå, B.G. Frida, Esther Rich ja kumppanit.

Ravintola Äimänhovissa tarjolla runsas salaattibuffet, kukkoa viinissä, pilahviriisiä sekä jälkkäriksi paahtovanukasta. Äimänhovin pöytävaraukset puhelimitse numerosta 0400-137 336 tai sähköpostitse ravintola@oulunravit.fi. Tervetuloa herkuttelemaan!

Bistro Grilli ja tallikahvio palvelevat tuttuun tyyliin. Ravipäivän tarjouksena Niko Jokelan ja Maria Kurttilan suunnittelemat burgerit hintaan 9 euroa tai ateriana 15 eurolla.

Liput raveihin 10 euroa / 6 euroa* / alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään.
(*Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortti tai omistajajäsen-tunnuksella varustettu OP-Visa-kortti. Alennettu hinta myös eläkeläisille, opiskelijoille ja työttömille.)

MUISTAKAA YLEISET OHJEISTUKSET

Kaikkien raveihin saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita.

Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan. Käytä myös maskia mahdollisuuksien mukaan erityisesti sisätiloissa.

Vältä pitkäaikaista oleskelua toisten seurueiden tai henkilöiden läheisyydessä.

Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Kiitos, että välität!