Syyslomaravit Äimärautiolla

24.10.2022

Maanantairavit Äimärautiolla kello 18. Yhteistyössä Oulun seudun ravinuoret, Maanrakennus Holappa Oy ja Nordic Pronssidivisioonakarsinta.

Raveissa on reilusti ohjelmaa lapsille: Kasvomaalausta, pomppulinna, karkkionnenpyörä ja keppariaiheinen askartelupiste. Lisäksi mehu- ja keksitarjoilu! Lastenohjelma on ilmainen. 50 ensimmäiselle lapselle hattara!

Kaikkiaan illan ohjelmassa on kymmenen totoravilähtöä ja poniohjastajien Junior Champion -osalähtö. Ponilähtö ohjelmassa kello 17:30, illan ensimmäinen totoravilähtö starttaa kello 18:07.

Ravintola Äimänhovissa pizzabuffet hintaan 15 euroa (sisältää ruokailun ja käsiohjelman), lapsille (5-12v) puoleen hintaan! Varaa paikkasi puhelimitse 0400-137 336 tai sähköpostitse ravintola@oulunravit.fi. Katsomon kahviossa ja tallikahvio Äimän Vedossa myynnissä pasta bolognesea.

Liput raveihin 10,00€ / 6,00€. Alennuksiin oikeuttavat kortit: Oulun Osuuspankin omistajajäsen-tunnuksella varustettu OP-Visa-kortti. Alennettu hinta eläkeläisille, opiskelijoille ja työttömille. Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään. Maksuton sisäänpääsy myös SHKL:n jäsenkortilla. Liput ennakkoon Nettilipusta