Magic Monday -ravit Äimärautiolla

21.11.2022

Magic Monday -ravit Äimärautiolla kello 18. Illan ohjelmassa kaikkiaan yhdeksän totoravilähtöä, joista neljä Nordic Divisioonakarsintoja 2 000 euron ykköspalkinnoilla. Toto65-kierros ravataan yhteistyössä Mikkelin raviradan kanssa.

Kaviouralla nähdään suuri määrä huippuravureita, muun muassa jo kauden yhdeksättä voittoaan jahtaava Sole Olee, viime vuoden Oulu Express -voittaja Nineeleven, kotiradan tähdet Armani Press ja Roughenough Vice, voittokantaan paluusta haaveileva kyvykäs Zogo Match, jo neljättä peräkkäistä voittoaan saalistavat Hissun Ryti ja Torrent d’Inverne, puolet kauden kisoistaa voittanut Xet Diablo ja monta muuta mielenkiintoista nimeä. Paikalla tietysti myös tähtiohjastajia Hannu Torvisen ja Santtu Raitalan johdolla.

Ravintolapalveluista avoinna ovat katsomon kahvio ja normaaliin tapaan palveleva varikkokahvio. Katsomossa avoinna ainoastaan kahvio, jossa myynnissä kahvilatuotteita, makkaraa ja makkaraperunoita sekä kotiruokaa. Katsomossa asiakkaat voivat ostaa kahviosta ruokaa ja mennä ruokailemaan ravintolan puolelle. Ravintolan puolella myös juomamyynti.

Liput raveihin 10,00€ / 6,00€. Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään. Maksuton sisäänpääsy myös SHKL:n ja Kärppäkannattajien voimassa olevilla jäsenkorteilla.

(* Alennuksiin oikeuttavat kortit: Oulun Osuuspankin omistajajäsen-tunnuksella varustettu OP-Visa-kortti. Alennettu hinta eläkeläisille, opiskelijoille ja työttömille.)