Maanantairavit Äimärautiolla

17.04.2023

Äimäraution ravikausi jatkuu pienen tauon jälkeen jalostusteemaisilla maanantairaveilla 17.4. kello 18 alkaen. Illan ohjelmassa on mm. Lantmännen Agro Stayer Cup- ja Pilvenmäki Special -karsinnat. Yhteistyössä Lantmännen Agro, Ken’s Walner, Gogobet Sisu, Orlando, Well Built, Evartti, Huisi Hemmo ja Turkan Ratsurinne.

Ponilähdöt kello 17:30 ja 17:40, ensimmäinen totoravilähtö kello 18:07

Illan kilpailutarjonta on monipuolista ja tasokasta sorttia. Ponilähdöt päästetään matkaan jo kello 17:30 ja 17:40. Illan ensimmäinen totoravitaisto starttaa kello 18:07. Kaikkiaan illan ohjelmassa on ponilähdöt mukaan lukien 12 lähtöä.

Pilvenmäki Special -karsinnasta finaalitikettiä jahtaavat Zola Beat, Aguero, MAS Furious, Darwin P., BWT Hurricane, Amour Lover, Ne Quitte Pas, Patriotique, Iosco Du Lys ja Inside The Fire. Finaali ravataan Forssan Pilvenmäellä 29.4. Lantmännen Agro Stayer Cupin karsinnassa Interlude Ferm pyrkii jatkamaan voittokulkuaan. Antti Ojanperän valmentama ori on voittanut molemmat aiemmat karsintalähdöt.

Lämminveristen avoimessa lähdössä Thai Profit hakee jo neljättä peräkkäistä täysosumaa. Kylmäveristen Kohti Kuninkuusraveja -lähdössä viivalle asettuvat Villiheili, Passin Liinu, Tarun Tuhkimo, Vännfors Grynet, Sanahelinä, Jonnin Joutava, Volsuma, N.P. Liitotähti, Pitska, Minskaus ja Tutun Impi.

Muissa lähdöissä kaviouralla nähdään muun muassa voitokkaasti uraansa aloitelleet Field’s Gimmick ja Nightshifter, hurjaluokkainen Torrent d’Inverne ja takavuosien voittokone Night Guard.

Ravintola Äimänhovissa herkullinen buffet-kattaus

Ravintola Äimänhovissa tuttuun tyyliin maistuva buffet-kattaus. Tarjolla on Burgundin pataa ja juuresriisiä, jälkkäriksi herkullista appelsiinirahkaa. Varaa paikkasi numerosta 0400 137 336 tai ravintola@oulunravit.fi. Katsomon kahviossa ja varikkokahvio Äimän Vedossa voit herkutella kotiruokalounaan merkeissä. Tarjolla on lihapullia kermakastikkeessa, keitettyjä perunoita, puolukkasurvosta sekä porkkanaraastetta. Lisäksi katsomon grilli ja kahvio palvelevat tuttuun tyyliin, tarjoten maistuvia herkkuja laidasta laitaan.

Hevosenomistajien loungessa pullakahvit 20 ensimmäiselle

Hevosenomistajien lounge avoinna ravien ensimmäisen tunnin ajan. Oriasema Lohilahti esittelee toimintaansa Marika Lohilahden ja eläinlääkäri Eeva Niemen johdolla sekä tarjoaa myös pullakahvit 20 ensimmäiselle. Hevosenomistajien Lounge sijaitsee katsomossa Pubin päädyssä, paikalle on opastekyltit.

Liput

Liput raveihin 10,00€ / 6,00€*
(*=Alennettu hinta eläkeläisille, opiskelijoille ja työttömille)

Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään raveihin. Maksuton sisäänpääsy myös SHKL:n ja Kärppäkannattajien voimassa olevilla jäsenkorteilla sekä Ukrainan passilla.

Tervetuloa Äimärautiolle!