Maanantairavit Äimärautiolla klo 18

16.08.2021

Maanantaina 16.8. Äimärautiolla ravataan Finn-Tack Oulu Express -karsintaravit. Kisat käynnistyvät ponilähdöllä kello 17:30, illan ensimmäinen totoravilähtö starttaa kello 18:07.

Suomenhevosten Finn-Tack Oulu Express -karsinnassa finaalitikettejä jahtaavat Fransson, Hissun Camilla, Humander, Luraus, Tatuari, I.P. Sisu, Predaattori, Aaton Yllätys, Satasen Onni, Karelia ja Onnen Häivä.

Lämminveristen puolella finaaliin janoavat Too Smooth For You, MAS Felipe, Charly Du Tremble, Kyle Web, Cankus Zorro, Rogue Rover, Stick Match, Meadow Miracle, Nineeleven, Goddess Go ja Knows Mana.

Myös muissa Toto64-kohteissa riittää tasoa ja mielenkiintoa. Avauskohteessa viivalle asettuvat muun muassa Antti Ojanperän valmentama Uncia, kotiradan Giro Sting, viimeksi Oulussa voittanut Cover Princess ja kyvykäs Zio Paperone Jet. Toisessa kohteessa Sanna Loukusan huippuvireisestä valmennustallista saapuva Pranko saa vastaansa Amandan Mailiksen, Armandon ja kumppanit.

Oulu Express -karsintojen jälkeisissä Toto64-kohteissa avainhevosia ovat muun muassa kovavireinen Main Stage, kolmatta peräkkäistä Oulun voittoaan jahtaava Radetzky, Eija Sorviston tallin Zolace, kiekkotähti Saku Mäenalasen omistama Gintonic sekä Antti Ala-Rantalan osaavissa käsissä valmentautuva Kings Island King.

Toto64-pelin ulkopuolella ajettavassa lämminveristen avoimessa koitoksessa Timo Korvenheimon tallin laadukas kaksikko First Class Lady ja Hazelhen Hermes saa vastaansa Matti Nisosen valmennettavat Sahara True Liesin ja Leader Brodden.

Kaikkiaan illan ohjelmassa on yhdeksän tasokasta totoravilähtöä, joten jännitettävää riittää reilusti.

Ravintola Äimänhovissa on tarjolla herkullinen buffet-kattaus, joka sisältää mm. maukasta Burgundinpataa. Tervetuloa herkuttelemaan! Pöytäpaikkoja voi tiedustella suoraan ravintolan numerosta 0400-137 336 tai sähköpostitse ravintola@oulunravit.fi.

Liput raveihin 5 euroa / 3 euroa. Alennettu hinta Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortilla tai omistajajäsen-tunnuksella varustetulla OP-Visa-kortilla. Alennettu hinta myös eläkeläisille, opiskelijoille ja työttömille. Alle 16-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi sisään. Lippuja saatavilla portilta tai ennakkoon Nettilipusta.

Yleisömääriä ei rajoiteta, joten koko katsomoalue on yleisön käytössä normaaliin tapaan.

Vaikka yleisörajoitukset ovatkin poistuneet, pyydämme edelleen huomioimaan yleiset ohjeistukset, jotta pystymme takaamaan kaikille turvallisen tapahtuman.

Kaikkien raveihin saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita.

Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan.

Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Suosittelemme myös THL:n Koronavilkku-sovelluksen käyttöä.

Kiitos, että välität.

Täyttä ravia Äimärautiolle!