Ratsastajaravit Äimärautiolla klo 18

19.07.2021

Maanantaina 19.7. Äimärautiolla ravataan Ratsastajaravit kello 18 alkaen. Ilta käynnistyy ponilähtöjen merkeissä kello 17:10 ja 17:20. Kello 17:40 vuorossa on näytösmonté, jossa ratsastajina ratsastuskoulujen edustajat. Ravien yhteistyökumppanit ovat Thermidas VET Nordic Cup, SHKL Amatööriohjastajien SM-karsinta sekä SRL Pohjois-Suomi. SRL:n jäsenkortilla raveihin vapaa sisäänpääsy!

Viimeksi Oulun raveissa hattutempun narutellut Ville Pohjola jahtaa jälleen täysosumia laadukkaiden hevosten rattailla. Pohjolan menestystoivoja ovat muun muassa voitokas Lystilän Lento, viime kisassaan voitto juhlinut Luna De Paris, hyvään iskuun noussut Ida Luxi sekä kautensa avaava Gitano Thieben.

Rataliigan kärkinimi Santtu Raitala tarttuu illan aikana muun muassa Lumi-Ramin, Fancy Creekin ja Four on the Floorin ohjiin. Montén SM-karsinnassa viivalle asettuu 13 mielenkiintoista suomenhevosta, hallitsevan mestarin Niemen Eemilin johdolla. Kyseessä on viimeinen SM-karsinta ennen Seinäjoen finaalia.

Kaikkiaan illan ohjelmassa on kymmenen jännittävää totoravilähtöä.

Raveissa on myös Pohjolan Hevosystävät ry:n ja Pohjanmaan Hevosjalostusliiton esittelypisteet lasten leikkipaikan läheisyydessä. Esittelypöydissä nähtävänä valjaita, turvaliivi, ohjastajan ajopuku ja muuta mielenkiintoista! PHY:n pisteellä esitellään raviurheilua ja järjestetään arvonta, jossa palkintona lippupaketti Oulu Express -viikonlopulle. Lapsille kepparirata sekä karkki- ja mehutarjoilu. Kaikki osallistujat palkitaan. Toisen lähdön jälkeen mahdollisuus lähteä tutustumaan raviradan ”backstagelle” tallikierroksen merkeissä.

Ravintola Äimänhovissa on tarjolla maukas buffet-kattaus. Buffetin hinta 20 euroa, SRL-jäsenkortilla 15 euroa. Menun löydät täältä. Tervetuloa herkuttelemaan! Pöytäpaikkoja voi tiedustella suoraan ravintolan numerosta 0400-137 336 tai sähköpostitse ravintola@oulunravit.fi.

Liput raveihin 5 euroa / 3 euroa. Alennettu hinta Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortilla tai omistajajäsen-tunnuksella varustetulla OP-Visa-kortilla. Alennettu hinta myös eläkeläisille, opiskelijoille ja työttömille. Alle 16-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi sisään. Lippuja saatavilla portilta tai ennakkoon Nettilipusta. Suomen Ratsastajainliiton jäsenkortilla vapaa pääsy.

Yleisömääriä ei rajoiteta, joten myös sisätilat ovat nyt raviyleisön vapaassa käytössä. Vaikka yleisörajoitukset ovatkin poistuneet, pyydämme edelleen huomioimaan yleiset ohjeistukset:

Kaikkien raveihin saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita.

Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan.

Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Suosittelemme myös THL:n Koronavilkku-sovelluksen käyttöä!

Kiitos, että välität!

Täyttä ravia Äimärautiolle!