Maanantairavit klo 18

10.05.2021

Äimäraution ravikausi jatkuu maanantaina 10. toukokuuta kello 18 alkavien ravien merkeissä. Ravit ajetaan ainakin vielä hetken ilman yleisöä, joten raveja voi seurata Veikkauksen TotoTV:n kautta.

Toto5-avauksessa iskevät yhteen muun muassa Cankus Xport, Fancy Creek, Giro Sting ja Lord of Tooma. Toisena kohteena ajettavalla sähäkällä maililla kotiradan Lastsundayinmay pyrkii Mauri Jaaran kannustamana palaamaan voittokantaan. Vastustajien nälkäistä laumaa johdattelee Zultanio.

Montén Nordic Cup avainhevonen on Martta Smuran ratsastama Gambling Face. Stayer Cupin viimeisessä karsinnassa iskevät yhteen Ranch The Rock, Twinquit, Exploding Anna ja kumppanit. Toto5-päätöksessä Heikki Mikkosen Tinderi saa vastaansa muun muassa Virin Urhon.

Mielenkiintoa riittää myös Toto5-kohteiden ulkopuolella. Ravien alkupään lähdöissä nähdään lupaavia aloittelijoita Carl Rapidin, Amongst Starsin, Charly Du Tremblen, Sihiseen, Hajapusan ja Lumi-Ramin johdolla.

Ohjeita varikkoalueelle:

Tallialueelle voi saapua ainoastaan raveissa työskenteleviä toimihenkilöitä, median edustajia, kilpailevien hevosten ohjastajia, valmentajia ja hoitajia sekä hevosauton kuljettajia.

Pukuhuoneet:

Vain ohjastajille ajopukujen vaihtamista varten. Ei saa toimia taukotilana eikä kokoontumispaikkana. Muilla kuin ohjastajilla on pääsy ehdottomasti kielletty.

Sisäänkirjoitus:

Sisäänkirjoitukseen vain yksi kerrallaan. On pyrittävä myös välttämään jonon muodostusta tai oltava tilaa väljälle jonolle. Mahdollisimman vähän tavaroiden kosketusta (voilokin kuittaukset ym.)

Tallikahvio palvelee kilpailijoita normaaliin tapaan.

Muistakaa myös yleiset ohjeistukset:

Kaikkien raveihin saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita.

Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan.

Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Suosittelemme myös THL:n Koronavilkku-sovelluksen käyttöä!

Kiitos, että välität!