Maanantairavit klo 18

27.09.2021

Äimäraution ravikausi jatkuu maanantaina 27.9. klo 18 alkavien ravien merkeissä. Kisat käynnistyvät ponilähdöllä jo kello 17:30, illan ensimmäinen totoravilähtö starttaa kello 18:07. Yhteistyössä OmaSp, Ponsse, Hankkija sekä Rim Bay Navy Blue.

Toto5-kierroksen kohokohtia ovat Nordic Divisoonakarsinnat sekä Ponsse Cup -karsinta. Nordic Haastajadivisioonassa viivalle asettuvat muun muassa Uncia, Zio Paperone Jet, Immersive Workout ja Cazador. Kylmäveristen Kyvyt Esiin -divisioonassa voitosta kamppailevat Onni Dahlia, Tuliopaali, Felisia ja kumppanit. Lämminveristen Haastajadivisioonassa kotiradan kestomenestyjä Giro Sting saa vastaansa muun muassa Gognapin, Pitch Perfectin ja Midletonin.

Kolmi- ja nelivuotiaille suunnattun Ponsse Cup -karsintaan osallistuvat Come and Get It, Volcano, Queen’s Visa, Rockabye Baby, Winners Lane, Roughenough Vice, Tim Jerry, Mr Charger ja Janet Web. Toto5-kierroksen täydentää enintään 40 000 euroa tienanneiden lämminveristen taisto, jossa kovakuntoinen Enter Mayweather saa vastaansa muun muassa Cheap Trillsin, Jonathan Bokon ja Enjoy’s Paycheckin.

Lämminveristen avoimessa lähdössä iskevät yhteen Minto’s Don Juan, Shotproof, Orlando Knick ja kumppanit. Tasoa ja jännitystyä riittää myös enintään 70 000 euroa tienanneiden lämminveristen taistossa, kun Zogo Match saa vastaansa muun muassa Armani Pressin. Koelähdössä kaviouralla nähdään vuoden 2016 ravikuningas Vitter.

Kaikkiaan illan ohjelmassa on 11 tasokasta totoravilähtöä, joten jännitettävää riittää reilusti.

Ravintola Äimänhovissa on tarjolla herkullinen buffet-kattaus, joka sisältää mm. maukasta kukkoa viinissä. Tervetuloa herkuttelemaan! Pöytäpaikkoja voi tiedustella suoraan ravintolan numerosta 0400-137 336 tai sähköpostitse ravintola@oulunravit.fi.

Liput raveihin 5 euroa / 3 euroa. Alennettu hinta Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortilla tai omistajajäsen-tunnuksella varustetulla OP-Visa-kortilla. Alennettu hinta myös eläkeläisille, opiskelijoille ja työttömille. Alle 16-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi sisään. Lippuja saatavilla portilta tai ennakkoon Nettilipusta.

Vaikka yleisörajoitukset ovatkin poistuneet, pyydämme edelleen huomioimaan yleiset ohjeistukset, jotta pystymme takaamaan kaikille turvallisen tapahtuman.

Kaikkien raveihin saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita.

Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan.

Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Suosittelemme myös THL:n Koronavilkku-sovelluksen käyttöä!

Kiitos, että välität!

Täyttä ravia Äimärautiolle!