Roosa nauha -ravit klo 18

11.10.2021

Äimäraution ravikausi jatkuu maanantaina 11.10. klo 18 alkavien Roosa nauha -ravien merkeissä. Kisat käynnistyvät ponilähdöillä jo kello 17:30 ja 17:40, illan ensimmäinen totoravilähtö starttaa kello 18:07. Roosa nauha -teeman myötä kaikkien illan voittajahevosten ohjastajat, valmentajat ja hoitajat saavat Eva Wahlströmin suunnitteleman vuoden 2021 Roosa nauhan. Illan yhteistyökumppanit ovat Viskaalin, Karjala sekä Syöpäsäätiön Roosa nauha 2021 -kampanja.

Tasokkaassa Toto5-avauksessa Antti Ojanperän Zogo Match ja Matti Nisosen Radetzky pyrkivät palaamaan voittojen tielle. Ojanperä on paljon vartijana myös toisessa Toto5-kohteessa, kun Pihtiputaalta kisaan saapuu kyvykäs Ropertto. Vastaan asettuvat muun muassa Sanna Loukusan menestystallin Pranko ja viidesti tänä vuonna voittanut Veijo Lipposen Liisinko.

Kolmannen Toto5-kohteen avainhevosia ovat muun muassa Irvin Star, Lex Legacy, Red Berry ja Cabin Crew. Neljännessä kohteessa Pärttyl hakee jo kauden kymmenettä voittoaan. Helpolla kärkisijaa ei ole luvassa, sillä vastassa on kovia nimiä huippuvireeseen nousseen Pontriotin ja kyvykkään Hipsun Pojun johdolla. Toto5-päätöksen mielenkiintoisin nimi on Ojanperän tallin kyvykäs Kansas Lobell, jonka onnistuminen uudessa kotimaassa antaa vielä odottaa itseään. Kenties nyt on sen vuoro?

Myös Toto5-kohteiden ulkopuolelle riittää runsaasti mielenkiintoisia nimiä. Kaviouralla nähdään illan aikana muun muassa Hannu Hietasen tappioton nelivuotislahjakkuus Pro, Matti Nisosen valmennustallin kolmivuotislupaus Rajah Dream, Ojanperän tallista Suomessa debytoiva ruotsalaisruuna Royal Navy Neo sekä voitokkaat Volcano ja Endless Story.

Kaikkiaan illan ohjelmassa on 11 tasokasta totoravilähtöä, joten jännitettävää riittää reilusti.

Ravintola Äimänhovissa on tarjolla herkullinen buffet-kattaus, joka sisältää mm. maukasta naudan sisäpaistia ja metsäsienimuhennosta. Tervetuloa herkuttelemaan! Pöytäpaikkoja voi tiedustella suoraan ravintolan numerosta 0400-137 336 tai sähköpostitse ravintola@oulunravit.fi.

Liput raveihin 5 euroa / 3 euroa. Alennettu hinta Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortilla tai omistajajäsen-tunnuksella varustetulla OP-Visa-kortilla. Alennettu hinta myös eläkeläisille, opiskelijoille ja työttömille. Alle 16-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi sisään. Lippuja saatavilla portilta tai ennakkoon Nettilipusta.

Vaikka yleisörajoitukset ovatkin poistuneet, pyydämme edelleen huomioimaan yleiset ohjeistukset, jotta pystymme takaamaan kaikille turvallisen tapahtuman.

Kaikkien raveihin saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita.

Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan.

Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Suosittelemme myös THL:n Koronavilkku-sovelluksen käyttöä!

Kiitos, että välität!

Täyttä ravia Äimärautiolle!