Halloween-ravit klo 18

25.10.2021

Äimärautiolla ravataan maanantaina 25.10. hyytävissä Halloween-tunnelmissa! Luvassa teemaan sopivaa oheisohjelmaa lapsille, mm. Halloween-asukilpailu. Lasten leikkipaikalla Halloween-teema sekä mehu- ja keksitarjoilu! Ravintolassa puolestaan tarjolla hurjan herkullinen Halloween-menu. Illan ravien soittolista koostuu tietysti teemaan sopivasta musiikista, joten Halloween-tunnelmaan pääsee virittäytymään myös kotisohvilta käsin TotoTV:n ääressä.

Ravi-illan yhteistyökumppanit ovat Kourutek, Tietopalvelu Group ja Finntack.

Illan aikana ravataan kaikkiaan kymmenen totoravilähtöä sekä ponilähtö. Ravien ensimmäinen lähtö starttaa kello 18:07, ponilähtö lasketaan liikkeelle jo kello 17:40. Toto5-kierroksen avainhevosiin lukeutuvat muun muassa viime Oulun visiitillään voittoon liidellyt Mikko Peitsahon valmentama Flying Duck, voitokkaat Tim Jerry ja Whogonow sekä Teuvo Nikulaisen valmentamat Gognap ja Koivikon Miisu.

Lämminveristen avoimessa lähdössä viivalle asettuvat Tapiro Jet, Minto’s Don Juan ja kumppanit. Mielenkiintoa riittää myös muissa lähdöissä, kun kaviouralla nähdään mm. voitolla aloittanut Timo Vääräsen nelivuotislahjakkuus Kopran Uute, Erkki Salmelan treenaama kyvykäs Redberry ja Sanna Loukusan virittelemä voittokone Pranko.

Ravintola Äimänhoviin on katettu Halloween-teemainen buffet, joka sisältää mm. Härän rintaa Alucardin tapaan sekä Transylvanian valkosipulikastiketta ja Paholaisen bataattisosetta. Tule maistamaan, jos uskallat! Pöytävaraukset puhelimitse 0400-137 336 sähköpostitse ravintola@oulunravit.fi.

Kahvio ja grilli palvelevat myös ravikansaa. Lapsille tarjouksena Haamujengin-hamppariateria hintaan 5 euroa (sis. hampurilaisen 45g jauhelihapihvillä, ranskalaiset ja pillimehun).

Liput raveihin 5 euroa / 3 euroa. Alennettu hinta Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortilla tai omistajajäsen-tunnuksella varustetulla OP-Visa-kortilla. Alennettu hinta myös eläkeläisille, opiskelijoille ja työttömille. Alle 16-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi sisään. Lippuja saatavilla portilta tai ennakkoon Nettilipusta.

Vaikka yleisörajoitukset ovatkin poistuneet, pyydämme edelleen huomioimaan yleiset ohjeistukset, jotta pystymme takaamaan kaikille turvallisen tapahtuman.

Kaikkien raveihin saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita.

Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan.

Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Suosittelemme myös THL:n Koronavilkku-sovelluksen käyttöä.

Kiitos, että välität.

Täyttä ravia Äimärautiolle!