Maanantairavit klo 18

26.04.2021

Äimärautiolla ravataan maanantai-iltana 26.4. klo 18 alkaen. Ravi-illan yhteistyökumppanit ovat Turkan Siittola, ROK-Talli, MT Ravinetti ja SHKL. Ravit ajetaan vallitsevan koronatilanteen vuoksi ilman yleisöä.

Illan urheilullinen herkkupala on lämminveristen avoin montén SM-karsinta, jossa riittää taatusti vauhtia. Viimeksi Lappeenrannassa kovan tuloksen 14,6 pinkonut Gambling Face saa vastaansa muun muassa Stay Alertin, monté-voitto alla kisaan lähtevän Bajkal Graffin sekä Shotproofin.

Muissa Toto5-kohteissa avainhevosia ovat muun muassa huippukyvykäs MAS Champ, voitokkaat Radetzky ja Pitch Perfect ja lahjakas Hipsun Poju. Toto5-pelin ulkopuolisissa lähdöissä kaviouralla nähdään muun muassa viimeksi voittanut Moto Moto ja tappioton Fan D’Ep. Illan lähdöissä siis riittää tuttuun tyyliin runsaasti kykyhevosia, joten luvassa on kymmenen äärimmäisen mielenkiintoista ravilähtöä maanantai-illan viihteeksi kotisohville!

Ohjeita varikkoalueelle

Tallialueelle voi saapua ainoastaan raveissa työskenteleviä toimihenkilöitä, median edustajia, kilpailevien hevosten ohjastajia, valmentajia ja hoitajia sekä hevosauton kuljettajia.

Pukuhuoneet

Vain ohjastajille ajopukujen vaihtamista varten. Ei saa toimia taukotilana eikä kokoontumispaikkana. Muilla kuin ohjastajilla on pääsy ehdottomasti kielletty.

Sisäänkirjoitus

Sisäänkirjoitukseen vain yksi kerrallaan. On pyrittävä myös välttämään jonon muodostusta tai oltava tilaa väljälle jonolle. Mahdollisimman vähän tavaroiden kosketusta (voilokin kuittaukset ym.)

Tallikahvio palvelee kilpailijoita normaaliin tapaan.

Muistakaa myös yleiset ohjeistukset

Kaikkien raveihin saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita.

Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan.

Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Suosittelemme myös THL:n Koronavilkku-sovelluksen käyttöä!

Kiitos, että välität!