Magic Monday -ravit

07.02.2022

Äimäraution ravikausi jatkuu maanantaina 7.2.2022 kello 18 Magic Monday -ravien merkeissä. Voimme ottaa raveihin normaalisti yleisöä paikan päälle, myös sisätilat avoinna. Ravintola Äimänhovi palvelee 75%:n kapasiteetilla. Lisäksi avoinna on Bistro Grilli, josta saa herkkuja ja virvokkeita moneen makuun. Kahvio ja Pub Äimänkäki ovat suljettuina. Toivotamme yleisön lämpimästi tervetulleeksi, rajoitusten keventämisestä innostuneena tarjoamme näihin raveihin ilmaisen sisäänpääsyn!

Kaviouran puolella nähdään illan aikana lukuisia mielenkiintoisia hevosia. Yhdessä Mikkelin kanssa ajettavan Toto65-kierroksen avainhevosia ovat muun muassa Clover Meadow, Tähtitie, Valtori, Harjujen Roomeo, Vilivillis, Moonlight Velvet, Armani Press ja Minto’s Don Juan.

Muissa lähdöissä viivalle asettuvat muun muassa viimeksi voittokantaan ravannut Calista, voitokas Vihjeen Vinha, viimeksi komeat voitot ottaneet Minnie Windcape ja Kitzune G.G., kahden kakkossijan jälkeen kultakantaan hamuava Smiley Match sekä kolmatta peräkkäistä voittoaan jahtaava Hallan Humu.

Ravintola Äimänhovi palvelee 75%:n kapasiteetilla. Tarjolla on lohikeittoa, salaattibuffet, leipää ja levitettä, kahvia ja teetä sekä mustikkakukkoa. Koko kattauksesta pääset nauttimaan 18 eurolla. Äimänhovin pöytävarauksen voi tehdä puhelimitse 0400-137 336 tai sähköpostitse ravintola@oulunravit.fi. Voitte myös tiedustella pöytäpaikkaa ravintolan henkilökunnalta paikan päällä. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan!

Huolehtikaa yleisistä, jo tutuksi tulleista ohjeistuksista, jotta voimme pitää tapahtuman turvallisena kaikille osallistujille.

Kaikkien raveihin saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita.

Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan. Käytä myös maskia mahdollisuuksien mukaan erityisesti sisätiloissa.

Vältä pitkäaikaista oleskelua toisten seurueiden tai henkilöiden läheisyydessä.

Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Täyttä ravia Äimärautiolle!