Magic Monday -ravit

29.11.2021

Äimärautiolla ravataan maanantaina 29.11. Magic Monday ravit kello 18 alkaen. Äimäraution rataparina toimii Lappeenranta. Oulun ensimmäinen lähtö lasketaan liikkeelle kello 18:07. Ohjelmassa on kaikkiaan kahdeksan lähtöä. Yhteistyössä Ojala Machine, SHKL ja Karjala.

Kylmäveristen ykkössarjassa viivalle asettuu ravikuningas Evartti, joka saa vastaansa Koskelan Akselin, Koverin, Rappodinan ja montéssa hurjaa jälkeä takoneen Sjö Kongenin. Lämminveristen avoimessa lähdössä voitosta kisaavat Stay Alert, Builder’s Caviar, Shotproof, Harley D, One Memphis, Moonlight Velvet, Callela Leonard ja Kövras So Far.

Myös muissa lähdöissä riittää runsaasti mielenkiintoisia nimiä Ropertton, Gognapin, Aristonin, Cover Princen, Volcanon, Fancy Creekin ja Redberryn johdolla.

Ravintola Äimänhovissa on tuttuun tyyliin tarjolla maukas buffet-kattaus, joka sisältää muun muassa riistakäristystä ja perunasosetta. Äimän Hovin pöytävarauksen voi tehdä puhelimitse 0400-137 336 tai sähköpostitse ravintola@oulunravit.fi. Voitte myös tiedustella pöytäpaikkaa ravintolan henkilökunnalta paikan päällä. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan!

Liput raveihin 5 euroa / 3 euroa. Alennettu hinta Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortilla tai omistajajäsen-tunnuksella varustetulla OP-Visa-kortilla. Alennettu hinta myös eläkeläisille, opiskelijoille ja työttömille. Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään. Turvallisen ja vastuullisen tapahtuman järjestämiseksi vaadimme yleisöltä koronapassia. Lippuja saatavilla portilta ja ennakkoon Nettilipusta.

Kaikkien raveihin saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita.

Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan.
Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Suosittelemme myös THL:n Koronavilkku-sovelluksen käyttöä!

Kiitos, että välität!

Täyttä ravia Äimärautiolle!