Oulu Express -viikonloppu 8.-9.9.2023

09.09.2023

Äimäraution kauden päätapahtuma, Oulu Express -viikonloppu on täällä taas! Perjantaina teemana kaviourheilua, kimallusta ja kuohuvaa! Tarjolla tasokasta raviurheilua ja ravien jälkeen vauhdikkaat jatkot, livemusiikilla maustettuna. Lauantaina ohjelmassa huipputasokkaat Oulu Express -finaaliravit, iltapäivää värittävät myös Divisioonafinaalit. Viikonlopun aikana ratkeaa lisäksi perinteinen Heinäpään Herruus!

Perjantaina ravien jälkeen jatkot – Menosta vastaa bilebändi Groove Brothers!

Perjantai-iltaa kannattaa saapua viettämään pidemmän kaavan kautta. Ravit käynnistyvät kello 18 ja ravintola Äimänhovissa on tarjolla herkullinen illalliskattaus hintaan 28 euroa (sis. pääsyn raveihin, paikan ravintolasta, käsiohjelman, ruokailun sekä pääsyn iltajuhlaan). Illalliseen sisältyy runsas salaattipöytä, paahdettua porsaanfilettä ja hunaja-sinappikastiketta, kanaa aurajuustokastikkeessa, maalaislohkoperunoita sekä vaniljaista mustikkakakkua. Varaa ravintolapaikkasi puhelimitse 0400-137 336 tai sähköpostitse ravintola@oulunravit.fi.

Perjantain ohjelmassa on kaikkiaan 11 totoravitaistoa, muun muassa kolme Heinäpään Herruus -osalähtöä sekä lämminveristen Monté Grand Prix 3 000 euron ensipalkinnolla.

Ravien jälkeen ei ole kiire minnekään! Iltabileet käynnistyvät kello 21:30, heti ravien päätyttyä. Perjantai-illan menosta ja meiningistä vastaa Pohjois-Suomen groovaavin ja seksikkäin bilebändi Groove Brothers. OEX-viikonlopun bileilta sisältyy perjantain ravien sisäänpääsymaksuun. Vain iltajuhlaan osallistuvalle sisäänpääsymaksu ovelta 5,00 €. Illan alkajaisiksi tarjoamme kuohuviinilasillisen 200 ensimmäiselle!

Perjantai-illan raveissa voit osallistua Airi Sallisen ja Pirjo Kontion laatimaan Heinäpää-aiheiseen visaan! Kysymyslappuja löytyy raviradan katsomosta ja lappuset voi palauttaa infopisteelle. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan yllätyspalkintoja! Arvonnat suoritetaan ravien päätyttyä, Groove Brothersin tähdittämän illanvieton alkaessa.

Heinäpään Herruudesta taistellaan jälleen

Yksi viikonlopun herkkupaloista on Heinäpään Herruus -ohjastajakilpailu. Kilpailussa ovat mukana tänä vuonna Pekka Korpi, Ilkka Korpi, Antti Teivainen, Jukka-Pekka Niskanen, Maria Kurttila, Harri Vimpari, Santtu Raitala, Ville Pohjola, Mauri Jaara, Tuomas Pakkanen, Kari Alapekkala ja Niko Jokela. Osalähtöjä ajetaan perjantaina ja lauantaina. Taitavin kuski voittakoon!

Lauantaina Oulu Express -finaalit ja Divisioonafinaalit

Lauantaina urheilullinen puoli on huipussaan, sillä iltapäivää värittävät niin Oulu Express -finaalit kuin Divisioonafinaalit. Päivän ohjelmassa kaikkiaan 11 totoravitaistoa sekä jo kello 12:30 ajettava Pony Express. Suomenhevosten Oulu Express -finaalissa voitosta kamppailevat Vale-Elli, Kukkarosuon Kossi, Even Ekstaasi, Vilpahus, Vahvistus, Vänrikki ja Assinpoika. Lämminveristen puolella osallistujat ovat Magical Prince, Surprise Pearl, Surprise Cosmos, An-Lisa, God Hyperion, Mr Knowitall, Crazy For You, Sofia Evo, Long Leg, Callela Vipline ja Macabeo.

Lauantaina taso on muutenkin loistavaa luokkaa, siitä pitävät huolen Divisioonafinaalien 10 000 euron ensipalkinnot! Kaikkiaan lauantaina jaetaan palkintorahoja hulppeat 267 020 euroa. Huom! Järjestämme kaikkien voittajahevosten paikan päällä oleville taustajoukoille autokuljetuksen seremoniakehään!

Ravintola Äimänhovi on lauantain osalta loppuunmyyty!

Lasten oma ravipassi tarjoaa monipuolisia elämyksiä!

Lasten oma ravipassi oikeuttaa yhden kerran osallistumisen jokaiseen lasten toimintaan ravien aikana. Lauantaina 9.9. ohjelmassa kello 13 – 15 on talutusratsastusta, heijastinpaja, onnenpyörä, kasvomaalausta sekä poppareita. Ravipassin voi ostaa info-pisteeltä ja sen hinta on 6,00€. Kimppatarjouksena passeja saa kaksi kappaletta hintaan 10,00€. Ravinuoret voivat ostaa passin hintaan 4,00€ (oston yhteydessä on esitettävä uusin kärryillä-uutiskirje). Passit palautetaan käytön jälkeen infopisteelle.

Varikkokierros lauantaina kello 12:45. Kokoontuminen lasten leikkialueen läheisyyteen.

Liput

Liput perjantain raveihin portilta 10,00 € / 6,00 €*. Normaalihintaiset liput ennakkoon 20% edullisemmin Nettilipusta

Liput lauantain raveihin portilta 15,00 € / 10,00 €*. Normaalihintaiset liput ennakkoon 20% edullisemmin Nettilipusta

Ennakkolippujen myynti päättyy raveja edeltävänä päivänä kello 23:59.

(*= Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät)