OP Oulu -ravit klo 18

28.06.2021

Äimärautiolla palataan pieneltä kesätauolta juhannuksen jälkeen maanantaina 28.6. OP Oulu -ravit käynnistyvät kello 18, ponilähdöt ravataan jo kello 17:30 ja 17:40. Ravien pääyhteistyökumppani on OP Oulu, muut yhteistyökumppanit ovat K-Market Jokitori, SHKL ja Anssi Wiik 40v.

Lämminveristen avoimessa ryhmässä 2 000 euron ensipalkinnon kimppuun syöksyvät Stay Alert, Top Of The World, Callela Leonard, Shotproof, Ambrogio, Anaheim Kemp, Orlando Knick, Bartender In ja Tapiro Jet.

Muissa Toto5-kohteissa avainrooleissa ovat muun muassa Macchiato, Giro Sting, Samaras K.M.E., Radetzky, Zola Soft, Fancy Creek, Midleton ja Pärttyl. Toto5-kohteiden ulkopuolella kaviouralla nähdään voitolla aloittanut kotiradan A Kind of Magic, voitokas Lystilän Lento, lupaavasti Suomessa Anu Paavolan käsistä debytoinut Fortune Hoss sekä kiekkotähti Saku Mäenalasen omistama Gintonic, joten tasoa ja mielenkiintoisia hevosia riittää moneen makuun.

Lapsille ohjelmaa ulkoleikkipaikan läheisyydessä klo 18 – 20. Poniajeletusta ja talutusratsastusta, ohjattu kepparirata, karsinansiivousta, ongintaa ja porkkananheittoa. Mehu ja keksitarjoilu. Lisäksi Hippo vierailee tapahtumassa!

Ravintola Äimänhovi on avoinna, ja tarjolla on muun muassa lämminsavustettua lohta sekä uusia perunoita. Tervetuloa herkuttelemaan! Pöytäpaikkoja voi tiedustella suoraan ravintolan numerosta 0400-137 336 tai sähköpostitse ravintola@oulunravit.fi.

Liput raveihin 5 euroa, vapaa pääsy OP Oulun omistaja-asiakkaille sekä SHKL-jäsenkortin omistajille. Myös alle 16-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi sisään. Alennettu lipun hinta 3 euroa opiskelijoille, eläkeläisille ja työttömille. Lippuja saatavilla portilta tai ennakkoon Nettilipusta.

Yleisömääriä ei rajoiteta, myös sisätilat ovat nyt raviyleisön vapaassa käytössä. Totoa voi pelata totohallissa, ravintolassa ja tallikahviossa. Ravintolapisteet ovat avoinna totohallin kahviota lukuunottamatta. Myös pihakioski palvelee raviyleisöä.

Vaikka yleisörajoitukset ovatkin poistuneet, pyydämme edelleen huomioimaan yleiset ohjeistukset:

Kaikkien raveihin saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita.

Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan.

Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Suosittelemme myös THL:n Koronavilkku-sovelluksen käyttöä!

Kiitos, että välität!

Täyttä ravia Äimärautiolle!