OLHY-perheravit Äimärautiolla

26.02.2023

Sunnuntaina 26. helmikuuta Äimärautiolla vietetään OLHY-perhepäivää! Luvassa on monipuolista ohjelmaa koko perheelle, jännittäviä ravilähtöjä sekä pienimuotoista markkinatunnelmaa, paikalla mm. JJ Lihan liharekka, joka avoinna koko tapahtuman ajan. Myös Pohjois-Pohjanmaan hylättyjen pieneläinten tuki- ja sijaiskotiyhdistys Popopet ry on paikalla myymässä kannatustuotteitaan.

Raveissa voi käydä tutustumassa yhteistyökumppanimme OLHY:n toimintaan heidän esittelypisteellään. OLHY palkitsee viime vuoden menestyjiä ensimmäisen lähdön jälkeen. Raveissa myös ravinuorten askartelupiste, Kaverikoirat sekä Poju-poni. Lisäksi Turkan ratsurinne järjestää poniratsastusta ja OLHY kasvomaalausta! Perheille suunnattua ohjelmaa järjestetään kello 12 – 15. Tallikierros järjestetään lähdön 2 jälkeen, kokoontuminen lasten ulkoleikkipaikan läheisyyteen.

Totoravit kello 13 – Ponilähdöt jo klo 11 alkaen

Ravit käynnistyvät ensimmäisellä totoravilähdöllä kello 13:07, mutta jo ennen totoraveja kaviouralla nähdään ponipoweria. Ensimmäinen ponilähtö ajetaan kello 11:00, kaikkiaan ponilähtöjä on ohjelmassa viisi kappaletta. Totoravilähtöjä päivä pitää sisällään 11 kappaletta, viimeinen lähtö starttaa aikataulun mukaan kello 16:20.

Ravinuorten pisteellä arpajaiset – Pääpalkintona kahden hengen elämyspaketti Äimäraution raveihin!

Ravinuorten pisteellä järjestetään arpajaiset, joissa runsaasti hyviä palkintoja. Pääpalkintona on kahden hengen elämyspaketti Äimäraution raveihin! Arpajaisten tuotto ohjataan suoraan ravinuorten toimintaan Oulussa. Arpajaisiin voi osallistua myös korttimaksulla, tällöin maksu suoritetaan infopisteellä,

Hevosenomistajien Loungessa pullakahvit 40 ensimmäiselle – Yhteistyössä OLHY ja Putaan Pulla

OLHY-hevosenomistajat sekä Putaan Pulla tarjoavat Hevosenomistajien Loungessa sunnuntaina 26.2. pullakahvit 40 ensimmäiselle! Lounge on avoinna kello 13:00 alkaen. Hevosenomistajien Lounge sijaitsee katsomossa Pubin päädyssä, paikalle on opastekyltit.

Ravintola Äimänhovissa herkullinen buffet-kattaus – lapsille tarjoushinta!

Ravintola Äimänhovissa tarjolla muun muassa pannupihviä, karamellisoitua sipulia ja tomaattikastiketta sekä kattavasti makeita jälkiruokia. Buffetin hinta 20,00 € / henkilö, 4-12-vuotiaille lapsille buffetin hinta on 1,00 € / ikävuosi. Varaa paikkasi numerosta 0400 137 336 tai sähköpostitse ravintola@oulunravit.fi.

Katsomon kahviosta ja tallikahvio Äimän Vedosta nakkikeittoa hintaan 10,00 € / annos. Ravipäivän tarjouksina munkki & kahvi tai tee hintaan 4,00 € ja lohileipä kera kahvin tai teen hintaan 6,00 €. Lapsille hamppariateria tarjoushintaan 5,00 € (sisältää hampurilaisen 60g jauhelihapihvillä, ranskalaiset ja pillimehun).

Tapahtumaan on vapaa pääsy

Tapahtuma on ilmainen kaikille vauvasta vaariin ja muksusta mummoon. Tervetuloa viettämään sunnuntaipäivää Äimärautiolle!