Kultajousi Naisten ilta

19.11.2021

Supersuosittu Kultajousi Naisten ilta tulee taas! Tapahtumassa riittää nähtävää ja koettavaa moneen makuun, joten mikäpä olisikaan parempi tapa viettää marraskuista perjantai-iltaa!

Illan ohjelmassa on muun muassa muotinäytös, joka käynnistyy raviradan katsomossa kello 19. Kaviouralla yksi illan kohokohdista on Kultajousi Mimmien Maili, jonka voittajaohjastaja saapuu katsomon puolelle haastatteluun illan aikana. Illan aikana paljastetaan myös muuttumisleikki-kilpailun voittaja. Kilpailuun voi osallistua Äimäraution Facebook-sivuilla. Raveissa kävijöiden kesken arvotaan 500 euron arvoinen sormus sekä 250 euron arvoinen sormus tai riipus. Pääportilla jaossa ruusu sadalle ensimmäiselle naiselle. Illan juontajina toimivat Miia Salminen ja Riikka Pesämaa.

Oulun oma Iiro vetää Toto5-lähtöjen esittelyt. Iiron kyytiin pääsee 15 eurolla, varaukset puhelimitse Amanda Leinoselta numerosta 0400-525269 tai sähköpostitse leinonenamanda@gmail.com.

Paikalle saapuu myös teemaan sopivia myyjiä, tällä erää saapumisensa paikalle ovat vahvistaneet Lucca Consult, Kotigastronomi, Pietan Puoti ja Hevostarvike Äimärautio, sekä tietysti tapahtuman pääyhteistyökumppanit Kultajousi ja Pikku-Riikka. Myyjien osalta tilannetta päivitetään tapahtuman lähestyessä.

Ravintola Äimänhovissa tarjolla on herkullinen buffet-kattaus, joka sisältää muun muassa paahdettua broilerin rintafileetä mustaherukkakastikkeessa. Buffetin hinta on 28 euroa / henkilö, naisille hintaan sisältyy tervetulojuoma. Äimän Hovin pöytävaraukset puhelinnumerosta 0400-137 336 tai sähköpostitse ravintola@oulunravit.fi. Tervetuloa nauttimaan ravi-illasta!

Myös kahvio ja grilli palvelevat ravikansaa. Kahviossa tarjolla aura-broileripastaa hintaan 10 euroa / annos.

Liput raveihin 5 euroa / 3 euroa. Alennettu hinta Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortilla tai omistajajäsen-tunnuksella varustetulla OP-Visa-kortilla. Alennettu hinta myös eläkeläisille, opiskelijoille ja työttömille. Alle 16-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi sisään. Lippuja saatavilla portilta tai ennakkoon Nettilipusta.

Pyydämme edelleen huomioimaan jo tutuksi tulleet yleiset ohjeistukset, jotta pystymme takaamaan kaikille turvallisen tapahtuman.

Kaikkien raveihin saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita.

Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan.

Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Suosittelemme myös THL:n Koronavilkku-sovelluksen käyttöä.

Kiitos, että välität.

Täyttä ravia Äimäraution Naisten iltaan!