Kultajousi Naisten Ilta -ravit Äimärautiolla

04.11.2022

Kultajousi Naisten Ilta tulee taas! Perjantaina 4.11. raviradan katsomossa on tuttuun tyyliin näytteilleasettajia ja illan aikana arvotaan myös palkintoja. Illan juontavat Marko Björs ja Riikka Pesämaa. Sata ensimmäistä paikalle saapunutta naista saa ruusun! Ravit käynnistyvät kello 17:30 ponilähdöllä. Yhteistyössä Kultajousi, Pikku-Riikka, MT Hevoset – MT Ravinetti ja Uusi Pohojanmaa.

Muotinäytökset ohjelmassa noin kello 18:40 ja noin kello 19:00, järjestäjinä Pikku-Riikka ja Hevostarvike Äimärautio. Naisten Illassa järjestetään tuttuun tyyliin myös timanttisormuksen arvonta! Pääpalkintona on Kultajousen timanttisormus, jossa vihreän smaragdin ympärillä on 10 timanttia (Arvo 599€). Toisena palkintona on timanttikoru, oman valinnan mukaan joko riipus tai korvakorut (arvo 250€).

Illan tapahtuman näytteilleasettajat ovat Pikku-Riikka, Kultajousi, Äimäraution Hevostarvike, Hintta Design, MuotiSolna, Forever Aloe Vera -tuotteet, Unelmamuija, Perfect Home- sisustustuotteet sekä Rohtola. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin!

Ravintola Äimänhovissa tarjolla intialaisen keittiön makuja. Maukkaista antimista pääset nauttimaan 28 euron hintaan. Pöytävaraukset puhelimitse numerosta 0400-137 336 tai sähköpostitse ravintola@oulunravit.fi. Voit tiedustella vapaita paikkoja myös paikan päällä. Ravintola Äimänhovi on avoinna 17:00 – 22:00. Buffet tarjolla 17:30 – 19:30.

Liput raveihin 10,00€ / 6,00€*. Alle 16-vuotiaille vapaa pääsy!

(*= Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortilla tai omistajajäsen-tunnuksella varustetulla OP-Visa-kortilla. Alennettu hinta myös eläkeläisille, opiskelijoille ja työttömille)

Liput ennakkoon Nettilipusta

Tapahtumainfoa päivitetään lähiaikoina, stay tuned!