Oulun Energian Pohjoista Voimaa -ravit klo 18

26.07.2021

Maanantaina 26.7. Äimärautiolla ravataan Oulun Energian Pohjoista Voimaa -ravit kello 18 alkaen. Illan avauslähtö starttaa klo 18:07. Oulun Energian asiakkaille ilmainen sisäänpääsy.

Toto5-avauksessa kotiradan voitokas Giro Sting pyrkii jatkamaan kultakannassa. Tapio Kalajan ruuna piti viimeksi vastustajansa kurissa oikein varmaan tyyliin. Onko nyt kauden viidennen voiton vuoro? Toisena Toto5-kohteena ajetaan lämminveristen montéa Prix de Teivo -karsinnan merkeissä. Viivalle asettuvat Anaheim Kemp, Ambrogio, Dream Divine, Captivate, Quartam De Caelo, One Memphis, Shotproof ja Valter L.P.C.

Kolmannessa kohteessa nähdään uusi nimi Suomen kaviourilla, kun Norjasta saapunut Harley D debytoi Antti Ala-Rantalan käsistä. Maanantai-iltana nähdään millaisesta menijästä on kyse. Entä jatkaako Sahara True Lies voitokkaita otteita Matti Nisosen tallista käsin? Lähdössä mukana myös mm. kyvykäs Danilo Brick, kotiradan Lastsundayinmay ja tauolta palaava Minto’s Don Juan, joten tasoa ja mielenkiintoisia nimiä riittää!

Toto5-nelosen avainhevosia ovat mm. kyvykäs Radetzky ja vahva Special Present. Päätöskohteessa Brollan yrittää paluuta kultakantaan vaisumman esityksen jälkeen. Toto5-pelin ulkopuolella ajettavassa kylmäveristen ykkössarjassa Nyland kohtaa mm. Ponnen Aatoksen ja tauolta palaavan Koivikon Kallen. Nuorten Sarjassa voitokas Roughenough Vice saa vastaansa Ranch The Rockin, Cankus Zorron ja kumppanit.

Kaikkiaan illan ohjelmassa on kymmenen totoravilähtöä, joten jännitettävää riittää reilusti.

Ravintola Äimänhovissa on tarjolla herkullinen buffet-kattaus, joka sisältää mm. porsaan noisetteja, maukasta bearnaise-kastiketta sekä säräjuureksia. Tervetuloa herkuttelemaan! Pöytäpaikkoja voi tiedustella suoraan ravintolan numerosta 0400-137 336 tai sähköpostitse ravintola@oulunravit.fi.

Terwa Food Truck on paikalla kello 17 – 21.30.

Illan aikana on myös perheen pienimmille monenlaista ohjelmaa, mm. poniratsastusta ja kepparikisailua. Tarjolla on myös mehua ja keksejä.

Liput raveihin 5 euroa / 3 euroa. Alennettu hinta Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortilla tai omistajajäsen-tunnuksella varustetulla OP-Visa-kortilla. Alennettu hinta myös eläkeläisille, opiskelijoille ja työttömille. Oulun Energian asiakkaat pääsevät sisään veloituksetta. Esitä portilla Oulun Energian lasku ja kuvallinen henkilötodistus. Sisäänpääsy on lisäksi maksuton toiselle saman talouden jäsenelle. Alle 16-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi sisään. Lippuja saatavilla portilta tai ennakkoon Nettilipusta.

Yleisömääriä ei rajoiteta, joten koko katsomoalue on yleisön käytössä normaaliin tapaan. Vaikka yleisörajoitukset ovatkin poistuneet, pyydämme edelleen huomioimaan yleiset ohjeistukset, jotta pystymme takaamaan kaikille turvallisen tapahtuman.

Kaikkien raveihin saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita.

Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan.

Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Suosittelemme myös THL:n Koronavilkku-sovelluksen käyttöä!

Kiitos, että välität!

Täyttä ravia Äimärautiolle!