Sunnuntairavit klo 13

02.05.2021

Äimäraution tiivis kevätkausi jatkuu sunnuntairavien merkeissä 2. toukokuuta. Ravit käynnistyvät klo 13 ja päivän ohjelmassa on yhdeksän lähtöä. Ravit ajetaan ilman yleisön läsnäoloa, mutta leppoisaa sunnuntaipäivää voi viettää mukavasti kotisohvalla TotoTV:n parissa.

Toto5-avauksessa avainroolissa on Juha-Matti Paavolan Helkan Urho. Lähes puolet uransa starteista voittanut ori janoaa jo kauden neljättä täysosumaa. Toisessa kohteessa nähdään mielenkiintoinen debytantti Suomen kaviourilla, kun Antti Ala-Rantala tuo Ouluun ruotsalaisruuna Mr Marvelousin.

Kolmannessa Toto5-kohteessa viivalle asettuu tasainen joukko lämminverisiä Unplugged Facen, Macchiaton ja Crossfire Selenen johdolla. Lantmännen Agro Stayer Cup -karsinnassa avainhevoset lähtevät matkaan pitkältä pakilta. Viivalla nähdään muun muassa edellisten karsintalähtöjen voittajat Twinquit ja Samaras K.M.E.

Illan kovin kylmäverikoitos päättää Toto5-kierroksen. Viimeksi voittanut Hissun Turbo pyrkii jatkamaan kultakannassa ja saa vastaansa muun muassa kyvykkään Tinderin.

Ohjeita varikkoalueelle

Tallialueelle voi saapua ainoastaan raveissa työskenteleviä toimihenkilöitä, median edustajia, kilpailevien hevosten ohjastajia, valmentajia ja hoitajia sekä hevosauton kuljettajia.

Pukuhuoneet

Vain ohjastajille ajopukujen vaihtamista varten. Ei saa toimia taukotilana eikä kokoontumispaikkana. Muilla kuin ohjastajilla on pääsy ehdottomasti kielletty.

Sisäänkirjoitus

Sisäänkirjoitukseen vain yksi kerrallaan. On pyrittävä myös välttämään jonon muodostusta tai oltava tilaa väljälle jonolle. Mahdollisimman vähän tavaroiden kosketusta (voilokin kuittaukset ym.)

Tallikahvio palvelee kilpailijoita normaaliin tapaan.

Muistakaa myös yleiset ohjeistukset

Kaikkien raveihin saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita.

Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan.

Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Suosittelemme myös THL:n Koronavilkku-sovelluksen käyttöä!

Kiitos, että välität!