Superlauantai

18.12.2021

Äimäraution ravikausi 2021 päättyy upeissa merkeissä, kun lauantaina 18.12. ravataan Superlauantai-ravit kello 17 alkaen! Kaviouran tapahtumien kohokohtia ovat Ponsse Cup & Nordic Divisions -finaalit. Superlauantain Toto75-kierros ajetaan yhdessä Turun Metsämäen kanssa. Vaadimme tapahtumaan osallistuvalta yleisöltä koronapassin! Passit tarkistetaan katsomorakennuksen ovilla.

Oulun Superlauantaissa mukana ovat Ponsse Oyj, Kaleva Media, Oulun Maa- ja Vesirakennus Oy, Tyrnävän Osuuspankki, Oulun Kaupunki – Tiernalähtö, Movitek, Oulun Teollisuuskojeistot Oy, Silmien Klinikka, Salgrom Oy, Bar Ihku ja Neste Hiironen. Lisäksi ProLogo palkitsee voittajia seitsemässä lähdössä. Toto75-lähtöjen voittajat puolestaan palkitaan kanisterilla Hygain RBO -öljyä.

Superlauantai on täynnä monipuolista ohjelmaa, koko perheen makuun. Alkuun kuulemme Ynnin Poikien tunnelmallisen tiernapoikalauluesityksen. Lapsia ja lapsenmielisiä ilahduttavat urheilun sanansaattaja maskotti Loikka-Leijona sekä joulupukki ja muori. Myös lasten leikkipaikka on käytössä. Ulkoalueella on nähtävänä myös työkoneita.

Tapahtumassa voi osallistua arvontaan, jossa palkintoina voi voittaa tapahtuman yhteistyökumppanin Salgrom Technologies Oy:n kotitalouksien ja pienten tilojen palosuojauksiin tarkoitettuja Salgrom Hex™ sammutusyksikköjä.

Ravintola Äimänhoviin on katettuna jälleen herkullinen buffet-kattaus. Tarjolla on muun muassa limelohta juurespedillä sekä paahdettua häränfileetä ja Madeirakastiketta. Ravintola on loppuunvarattu.

Liput raveihin 10 euroa / 5 euroa. Alennettu hinta Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortilla tai omistajajäsen-tunnuksella varustetulla OP-Visa-kortilla. Alennettu hinta myös eläkeläisille, opiskelijoille ja työttömille. Alle 16-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi sisään. Lippuja saatavilla portilta tai ennakkoon Nettilipusta.

Ravien jälkeen aikuisempaa yleisöä viihdyttää ravintola Äimänhovissa huikea oululainen duo Stomp´n´ Beat.

Kaikkien raveihin saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita.

Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan. Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Suosittelemme myös THL:n Koronavilkku-sovelluksen käyttöä!

Kiitos, että välität!

Paikalle toivotetaan tervetulleeksi kaikki vauvasta vaariin, jokaiselle jää taatusti paljon kokemusten laariin!

Täyttä ravia Äimärautiolle!