Tiistairavit Äimärautiolla

05.12.2023

Äimärautiolla ravataan itsenäisyyspäivän aattona pikkujouluteemaiset ravit. Ravintola Äimänhoviin katetaan monipuolinen pikkujoulubuffet, joten nyt kannattaa kerätä porukka kasaan ja saapua sankoin joukoin Äimäraution ravi-iltaan! Ravit käynnistyvät kahdella ponilähdöllä, jotka ajetaan kello 17:30 ja 17:45. Ensimmäinen totoravilähtö starttaa kello 18:07. Kaikkiaan illan ohjelmassa on kymmenen totoravilähtöä.

Ravintola Äimänhovissa pikkujoulumenu

Ravintola Äimänhovissa tarjolla herkullinen pikkujoulumenu, hintaan 45 euroa / henkilö (sis. sisäänpääsyn raveihin)

MENU:
– Vihersalaattia ja sinappinen salaatinkastike M, G
– Saaristolaisleipää ja säynävämoussea L
– Savuporo-perunasalaatti ja puolukka-smetanaa L, G
– Metsäsienisalaattia L, G
– Pikkelöityjä kasviksia M, G
– Omena-kaalisalaattia M, G

– Miedosti savustettua kalkkunaa ja punaviini-rosmariinikastiketta M, G
– Riistapyöryköitä ja katajanmarjakastiketta M, G
– Palsternakka-perunamuusia L, G
– Punajuuri-aurapaistos L, G

– Kanelilla maustettua leipäjuustoa ja lakkahilloa L, G

Varaukset: 0400-137 336 / ravintola@oulunravit.fi

Ponsse Cup -karsinta illan herkkupalana

Illan ohjelmassa on yhteensä kymmenen totoravilähtöä ja kaksi ponilähtöä. Illan urheilullinen herkkupala on viimeinen Ponsse Cup -karsinta. Jaossa on vielä kaksi paikkaa 23.12. ajettavaan rahakkaaseen finaalikoitokseen. Viimeisiä finaalipaikkoja jahtaavat Sundsvik Al Buraq, Delicious News, Bright Diamond, Mister Provident, Börjesin, Lapland Teno, Northwind Magna, Mc Lee, Black Swan N, Justpaymybills sekä Carlos Combo.

Lämminveristen avoimessa lähdössä viivalle asettuu tänä vuonna jo 14 kertaa voittanut No Limit Royalty. Sanna Palosaaren suojatti saa vastaansa muun muassa Thai Profitin. Illan muissa lähdöissä kaviouralla nähdään muun muassa viimeisimmillä Oulun visiiteillään voittaneet Salaliitto, Diamond Flight, Exploding Anna ja Jurri.

Joululahjakeräys vähävaraisten perheiden lapsille – Yhteistyössä Hope ry

Raveissa järjestetään myös joululahjakeräys vähävaraisten perheiden lapsille. Keräyspisteelle toimitettava lahja voi olla uusi tai vähintään käyttämätön, sellainen joka sopii joululahjaksi lapselle. Lahjat pitää toimittaa paketoimattomana, mutta paketointitarvikkeita saa myös tuoda. Lahjat jaetaan eteenpäin vähävaraisille perheille Oulun Hope ry:n kautta.

Liput raveihin

Liput ennakkomyynnissä Nettilipussa

10,00 € / 6,00 €*

(*=eläkeläisille, opiskelijoille ja työttömille)

Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään. Maksuton sisäänpääsy myös SHKL:n ja Kärppäkannattajien voimassa olevilla jäsenkorteilla sekä Ukrainan passilla.