Joulumarkkinaravit Äimärautiolla

12.12.2023

Joulumarkkinaravit Äimärautiolla kello 18. Illan ohjelmassa peräti yksitoista totoravilähtöä ja kaksi ponilähtöä. Ponilähdöt kello 17:30 ja 17:45, ensimmäinen totoravilähtö kello 18:07. Katsomossa on runsaasti erilaisia myyntipisteitä, tervetuloa joululahjaostoksille!

Wahlstén saapuu Oulun raveihin – Paikalla runsaasti myös muita myyjiä

Wahlstén saapuu Oulun raveihin 12.12.! Joulumarkkinoilla näet muotinäytöksen, jossa esitellään talven uutuudet raviurheiluun ja ratsastukseen. Lisäksi Wahlsténin mukana saapuu Outlet-piste, josta voit tehdä todella hyviä löytöjä itsellesi tai lahjaksi!

Paikalla myyjinä ovat myös ainakin Rokpottom Heikki Närhi (puukot ja kuksat), Holomonsters, Optikon Oma, Forever Living Products, Loikka, Havu The Wooden Watch (puiset rannekellot), Ruokapohjola, Teija Juttula (nuket, nuken vaatteet), Susanna Anttonen, sekä Lions Club.

Joululahjakeräys vähävaraisten perheiden lapsille

Raveissa järjestetään joululahjakeräys vähävaraisten perheiden lapsille. Keräyspisteelle toimitettava lahja voi olla uusi tai vähintään käyttämätön, sellainen joka sopii joululahjaksi lapselle. Lahjat pitää toimittaa paketoimattomana, mutta paketointitarvikkeita saa myös tuoda. Lahjat jaetaan eteenpäin vähävaraisille perheille Oulun Hope ry:n kautta.

Ravintola Äimänhovissa maukas buffet-kattaus – Varaa paikkasi!

Ravintola Äimänhovin buffetissa tarjolla kanaa chili-bearnaiskastikkeessa, savustettua porsaanniskaa ja pippurikermakastiketta sekä kermaperunoita. Jälkkäriksi suussasulavaa piparkakku-suklaamoussea. Buffetin hinta on 28 euroa / henkilö, sisältäen sisäänpääsyn raveihin. Varaa paikkasi puhelimitse numerosta 0400 137 336 tai sähköpostitse ravintola@oulunravit.fi

Liput raveihin

Liput ennakkomyynnissä Nettilipussa

10,00 € / 6,00 €*

(*= Alennettu hinta eläkeläisille, opiskelijoille ja työttömille.)

Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään. Maksuton sisäänpääsy myös SHKL:n ja Kärppäkannattajien voimassa olevilla jäsenkorteilla sekä Ukrainan passilla.