PHY 100-vuotisjuhlaravit Äimärautiolla klo 15

06.12.2022

Itsenäisyyspäivänä 6.12. Oulun Äimärautiolla on tuplasti syytä juhlaan! Pohjolan Hevosystävät ry:n juhlavuosi huipentuu itsenäisyyspäivän juhlaraveihin. Ravien ohjelmassa mm. tarinoita yhdistyksen 100-vuotisen matkan varrelta, videotervehdyksiä, mielenkiintoisia haastatteluja sekä hienotasoiset totoravit alkaen klo 15. Ravipäivä käynnistyy juhlavasti Maamme-laululla. Ponilähtöjä polkaistaan kaviouralla jo puoliltapäivin, joten mikäli ponit ovat se ykkösjuttu, kannattaa saapua ajoissa paikalle! Tapahtumaan on vapaa pääsy kello 13:30 saakka.

Poniravien yhteistyökumppanit ovat Biofarm, Olhy, Laukan paja ja Oulun Ravinuoret. PHY 100-vuotisjuhlaravien yhteistyökumppanit ovat Pohjolan Hevosystävät ry 100v, Hevosurheilu / 7 oikein, MT Hevoset – MT Ravinetti, HV-Maanrakennus Oy ja Suomenhevosliitto. Kaikkien lähtöjen esittelyt vetää Turkan Ratsurinteen suomenhevoset.

Lapsille monipuolista ohjelmaa

Ulkoleikkipaikan läheisyydessä lapsille talutusratsastusta ja keppariesterata. Katsomossa kepparitori, jouluinen hevosenkenkä-askartelupiste, mehu ja piparitarjoilu. Kaikki lasten ohjelma on ilmaista!

Ravipäivän aikataulu

Klo 12:03 Päivän ensimmäinen ponilähtö
Klo 13:33 Kuudes ja viimeinen ponilähtö
Klo 14:45 Aki Saarela / Maamme-laulu
Klo 14:49 Kari Erikssonin puhe
Klo 15:00 Lähtö 1 esittäytyy
Klo 15:07 Lähtö 1 starttaa
Klo 18:17 Lähtö 10 starttaa, ravien päätöslähtö

Ravintola Äimänhovissa itsenäisyyspäivän juhlabuffet

Ravintola Äimänhovin päivälliskortit ovat myynnissä ennakkoon raviradan toimistolla hintaan 45 € / henkilö (PHY:n jäsenille 40 €). Voit myös varata paikkasi puhelimitse numerosta 0400-137 336 tai sähköpostitse osoitteesta ravintola@oulunravit.fi. Ravintola Äimänhovin menun löydät täältä.

Katsomon kahviossa ja varikkokahviossa tarjolla maukasta karjalanpaistia, keitettyjä perunoita ja rosollia hintaan 13,00€ / henkilö. Tervetuloa nauttimaan suomalaisen keittiön herkuista!

Klo 12 alkavien poniravien kilpailijainfo:

  • Ponilähtöjen 1–4 lähtöjen väli on 20 min ja 4–6 lähtöjen väli 15 min. Rata avoinna lämmitykselle jokaisen lähdön välissä.
  • Esittelystä lähtöön aikaa aina 3 min
  • Sisäänkirjoitus aukeaa klo 11
  • Loimitukset ja voittajahaastattelut seremoniapaikalta, kolme parasta palkitaan
  • Osallistumismaksu 10€, ei erillistä katosmaksua

Liput raveihin

Kello 13:30 saakka tapahtumaan vapaa pääsy! Liput klo 15 käynnistyviin raveihin 10,00€ / 6,00€*. Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään. Maksuton sisäänpääsy myös SHKL:n ja Kärppäkannattajien voimassa olevilla jäsenkorteilla.

(* Alennuksiin oikeuttavat kortit: Oulun Osuuspankin omistajajäsen-tunnuksella varustettu OP-Visa-kortti. Alennettu hinta eläkeläisille, opiskelijoille ja työttömille.)

Lämpimästi tervetuloa viettämään Äimärautiolle itsenäisyyspäivää!