Tiistairavit & Nuorten tapahtuma Äimärautiolla

21.05.2024

Tiistairavit Äimärautiolla kello 18. Ohjelmassa mm. Lantmännen Agro Stayer Cupin ja Kuuma Cupin karsinnat. Tapahtumat ravirata-alueella starttaavat jo kolmelta, kun ohjelmassa on kaikille avoin nuorten tapahtuma! Ponilähtö avaa illan kilpailutapahtumat kello 17:30, illan ensimmäinen totoravitaisto ohjelmassa kello 18:07.

Ravintola Äimänhovissa buffet kello 17:30 – 20:00 hintaan 19,90€ / henkilö

Ravintola Äimänhovissa on tarjolla ylikypsää kasleria viherpippurikastikkeella, turskaa valkoviinikastikkeella, kermaperunoita ja lämpimiä thai wok -kasviksia. Lisäksi runsas salaattibuffet. Jälkiruoaksi herkullista vaniljapannacottaa. Buffet esillä kello 17:30 – 20:00. Buffetin hinta on 19,90€ / henkilö. Pöytävaraukset sähköpostitse ravintola@oulunravit.fi

Tervetuloa!

Nuorten tapahtuma kello 15:00 – 17:00

Ennen illan raveja, klo 15:00 – 17:00 ohjelmassa on kaikille avoin nuorten tapahtuma. Päivän tapahtumassa keskitytään nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseen, ja kutsumme nuoria tutustumaan Äimäraution ravikeskukseen sekä hevosiin ja hevosurheilun kiehtovaan maailmaan. Luvassa maksutonta ohjelmaa, joka pitää sisällään muun muassa Turkan Ratsurinteen ja Petran Hevostoiminnan tarjoamaa ajelutusta hevosella tandem-, koppa, ja valjakkokärryillä. Ponit Elliot ja Horsku ovat paikalla hoitamista ja taluttamista varten. Lisäksi Sosiaalipedagogisen Hevostoimintayhdistyksen toiminnallinen piste, sekä tietovisailua ja arvontoja, joissa palkintoina muun muassa Elokuvateatteri Starin elokuvaliput ja Lantmännen Agron tuotepalkintoja. Lions Club tarjoaa 200 ensimmäiselle nuorelle makkaran ja pillimehun. Tapahtumaan osallistuvat voivat jäädä seuraamaan illan raveja maksutta.

Ravien lähestyessä klo 17 alkaa ravien oheisohjelma, jossa paikalla muun muassa Ravinuoret, Suomen Ratsastajainliiton Pohjois-Suomen aluejaosto, Mielellään Mukana, Lions Club ja Kaverikoirat. Lisäksi luvassa varikkokierroksia.

Päivän aikataulu

Kello 15-17 ohjelma:

Hevosella ajelutus tandem- ja koppakärryillä / Turkan ratsurinne

Hevosella ajelutus valjakkokärryillä / Petran Hevostoiminta (kello 15:00 -16:30)

Ponit Elliot ja Horsku talutettavana ja hoidettavana. Hevosenkengän koristelua / Oulun Ravinuoret

Toiminnallinen piste / Sosiaalipedagoginen hevostoimintayhdistys ry

Tietovisa ja arvontoja / Palkintoina mm. Elokuvateatteri Starin leffalippuja sekä Lantmännen Agron tuotepalkintoja.

Klo 17:00 – 19:30 ravien ohjeisohjelma

Ravit alkavat kello 18:00

Näytteilleasettajat:
Mielellään Mukana
SRL Pohjois-Suomi
Oulun kaupunki, Nuorisopalvelut
Kaverikoirat (kello 18:00 – 19:00)
Oulun Ravinuoret

Lions Club pitää raveissa pihakioskia.

Ravien aikana ohjelmassa myös varikkokierros, kokoontuminen toisen lähdön jälkeen lasten ulkoleikkipaikan läheisyyteen.

Tervetuloa Äimärautiolle viettämään toiminnantäyteistä tiistaita!