Kasvattajaravit Äimärautiolla

18.04.2024

Kevät on hevoskasvattajille vuoden jännittävintä aikaa. Varsojen syntymää odotellaan ja uusia astutussuunnitelmia pohditaan. Äimäraution 18.4. ravipäivän teemana on hevoskasvatus. Ravi-illan aikana kuullaan haastatteluita kasvattajilta, orinpitäjiltä ja muilta alan toimijoilta, verkostoidutaan, sekä nautitaan herkullisesta ruuasta ja juomasta. Illan yhteistyökumppanit ovat Turkan Siittola, Kallelan Oriasema, Martin de Bos ja Tempperature.

Kolminkertainen ravikuningas Evartti tähdittää Äimäraution iltaa

Illan kilpailutapahtumat käynnistyvät ponilähdöllä kello 17:30. Ensimmäinen totoravilähtö lasketaan liikkeelle 18:15, kaikkiaan ilta pitää sisällään kymmenen tototaistoa. Kaviouralla nähdään illan aikana muun muassa kolminkertainen ravikuningas Evartti!

Lapsille peli-ilta ja tarinatuokio

Torstai-illan raveissa lasten ohjelmana on peli-ilta ja tarinatuokio. Lähtöjen aikana pelattavissa erilaisia pelejä ja lähtöjen välissä luetaan mielenkiintoista tarinaa!

Ravintola Äimänhovissa buffet-kattaus hintaan 19,90 € / henkilö

Ravintola Äimänhovissa tarjolla possua timjamikastikkeella, paahdettua broileria choron-kastikkeella, perunamuusia ja lämpimiä kasviksia. Lisäksi runsas salaattikattaus, jälkkäriksi mangokinuskimoussea ja kaurakeksiä. Buffetin hinta on 19,90 € ja se on esillä kello 17:30 – 20:00. Pöytävaraukset sähköpostitse ravintola@oulunravit.fi

Tervetuloa herkuttelemaan!

Liput raveihin

10,00 € / 6,00 €*

(*=eläkeläisille, opiskelijoille ja työttömille)

Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään. Maksuton sisäänpääsy myös SHKL:n ja Kärppäkannattajien voimassa olevilla jäsenkorteilla sekä Ukrainan passilla.