Ratsastajaravit Äimärautiolla

11.07.2024

Ratsastajaravit Äimärautiolla kello 18, yhteistyössä SRL Pohjois-Suomi. Ravien ohjelmassa muun muassa RW Harness ReiluCup -osalähdöt ja suomenhevosten montén SM-karsinta. Lisäksi runsaasti mielenkiintoista oheistarjontaa. Illan ponilähdöt ravataan kello 17:10 ja 17:30, ensimmäinen totoravilähtö starttaa kello 18:07. Raveihin on vapaa pääsy SRL:n jäsenille sekä OP:n omistaja-asiakkaille.

Ohjelmaa lapsille, toto-opastusta ja tallikierros

Illaksi ennustetun sateisen sään vuoksi lasten ohjelma on siirretty sisätiloihin. Ravinuoret järjestävät lapsille ohjelmaa katsomorakennuksessa, luvassa askartelua, aarteen etsintää ja ravibingo. Myös kattava leikkipaikka on avoinna. Katsomossa SRL:n esittelypiste. Totopeliopastusta on tarjolla katsomossa kello 17:45, kokoontuminen infopisteen eteen. Tallikierros starttaa toisen lähdön maaliintulon jälkeen. Kierrokselle pääsee mukaan toimiston edustalta. Kierrokselle kannattaa varata mahdollisiin sateisiin olosuhteisin soveltuva vaatetus.

Voita osuus ravihevosesta!

Lily Lee Hoss on Oulun ja Ylivieskan yhteinen kimppahevonen. Hevosesta myydään 1000 osuutta, osuuden hinta on 100 euroa, ei muita kuluja vuoden 2026 loppuun saakka. Raveissa Lily Lee Hossin esittelypiste, jossa voit osallistua arvontaan ja voittaa osuuden kimppahevosesta! Mikäli et luota arpaonneesi ja haluat varmistaa paikkasi hevoskimpassa, on osuuksia myös mahdollista ostaa esittelypisteeltä tai vaikka heti osoitteesta www.oulunravit.fi/kimppahevonen

Ravintola Äimänhovissa buffet – varaa paikkasi ennakkoon!

Ravintola Äimänhovissa tarjolla tuttuun tyyliin maistuva buffet-kattaus hintaan 19,90 € / henkilö. Pöytävaraukset sähköpostitse ravintola@oulunravit.fi. Voit tiedustella vapaita pöytäpaikkoja myös ravipäivänä ravintolan henkilökunnalta. Buffet on katettuna kello 17:30 – 19:30.

SRL:n jäsenkortilla -10% buffetin hinnasta.

Tervetuloa herkuttelemaan!

Liput raveihin

Ennakkoon Liveton verkkokaupasta 8,00 € / kpl. Myynnissä raveja edeltävään päivään kello 24:00 saakka.

Portilta: 10,00 € / 6,00 €*

(*=eläkeläisille, opiskelijoille ja työttömille)

Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään. Maksuton sisäänpääsy myös SRL:n, SHKL:n ja Kärppäkannattajien voimassa olevilla jäsenkorteilla sekä Ukrainan passilla. Vapaa pääsy myös OP:n omistaja-asiakkaille.

Tervetuloa Äimärautiolle viettämään kesäistä torstai-iltaa!