Torstairavit klo 18

04.11.2021

Äimäraution ravikausi jatkuu torstaina 4.11. klo 18 alkavilla raveilla. Ponilähdöt ravataan jo klo 17:30 ja 17:40. Yhteistyössä Ponsse, Ojantakanen.fi, Luja ry ja SHKL.

Ravi-iltaa värittää muun muassa Ponsse Cup -karsinta, jossa finaalipaikkaa hakevat Roughenough Vice, Endless Story, Mr Midnight, Wallis, Mahatma Gee, Mr Charger ja Astrid Broline. Lämminveristen avoimessa lähdössä viimeksi Oulussa voittaneet Minto’s Don Juan ja Royal Navy Neo pyrkivät jatkamaan voittojen tiellä. Kaksikko saa vastaansa Harley D:n, Exceptional Bokon, Grand Alen, Moonlight Velvetin, Thai Explosiven ja Roberto Diverin.

Muissa Toto5-kohteissa nähdään muun muassa kauden kuudetta voittoaan saalistava Fancy Creek, tauolta palaileva kykyori Asterisque, kolmatta peräkkäistä voittoaan jahtaava Markantti, kyvykäs Ropertto sekä voitokkaat Asfalttisoturi, Vihjeen Vinha ja Procyon.

Toto5-kohteiden ulkopuolella kaviouraa kiertävät muun muassa tolppakone Pärttyl, voitolla uransa aloittanut He Is Viktor, lupaava Rajah Dream, vahvaa paluuta välivuoden jälkeen tekevä Zogo Match ja viimeksi hyvällä tuloksella Oulussa voittanut Horsetail’s O’neil.

Kaikkiaan ilta pitää sisällään 11 totoravilähtöä, joten seurattavaa riittää reilusti.

Ravintola Äimänhovissa on tarjolla herkullinen buffet-kattaus, joka sisältää mm. uunissa paahdettua lohta. Tervetuloa herkuttelemaan! Pöytäpaikkoja voi tiedustella suoraan ravintolan numerosta 0400-137 336 tai sähköpostitse ravintola@oulunravit.fi.

Liput raveihin 5 euroa / 3 euroa. Alennettu hinta Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortilla tai omistajajäsen-tunnuksella varustetulla OP-Visa-kortilla. Alennettu hinta myös eläkeläisille, opiskelijoille ja työttömille. Alle 16-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi sisään. Lippuja saatavilla portilta tai ennakkoon Nettilipusta.

Vaikka yleisörajoitukset ovatkin poistuneet, pyydämme edelleen huomioimaan yleiset ohjeistukset, jotta pystymme takaamaan kaikille turvallisen tapahtuman.

Kaikkien raveihin saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita.

Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan. Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Suosittelemme myös THL:n Koronavilkku-sovelluksen käyttöä!

Kiitos, että välität!

Täyttä ravia Äimärautiolle!