Pikkujouluravit

09.12.2021

Äimärautiolla ravataan torstaina 9.12.2021 Pikkujouluravien merkeissä. Illan ohjelmassa on kymmenen totoravilähtöä sekä kaksi ponilähtöä. Ponilähdöt ravataan kello 17:30 ja 17:40, ensimmäinen totoravilähtö starttaa kello 18:07.

Toto5-avauksena ajetaan kolmivuotiaiden lämminveristen Nuorten Sarja, jossa viivalle asettuu muun muassa kahden kisan jälkeen tappioton Caballo De Pino. Toisessa kohteessa iskee yhteen tasokas joukko enintään 30 000 euroa tienanneita lämminverisiä. Voitosta kamppailevat muun muassa Fancy Creek, Ariston, Cover Prince, Father Christmas, Snowline Ace ja Giro Sting.

Kolmantena kohteena ajettavassa kylmäverikoitoksessa kaviouraa kiertävät muun muassa voitokas Kultaseppä ja viime starteissaan ykkössijoja nakutellut Felisia. Nordic Pronssidivisioonakarsinnassa viivalla nähdään laadukas nippu enintään 75 000 euroa tienanneita lämminverisiä. Mukana ovat muun muassa kotiradan voittokone Armani Press, lahjakas Zogo Match sekä pieneltä tauolta palaava hurjaluokkainen Callela Lincoln.

Toto5-päätöksenä ajetaan amatöörivalmentajien lähtö. Siinä lähtöauton taakse asettuvat muun muassa takaisin voittojen tielle janoava Chapitre Un, viime starteissaan pelkkiä kärkipään sijoituksia noukkinut Redberry, neljättä peräkkäistä voittoaan tavoitteleva Roughenough Vice, voitokas Procyon ja kolmatta voittoa putkeen jahtaava Surprise Daisy. Mielenkiintoa riittää myös Toto5-kohteiden ulkopuolella, kun kaviouralla nähdään muun muassa tuttuja Äimäraution menestyjiä Volcano, Frozen A.F.:n ja Markantin johdolla.

Ravintola Äimänhovissa otetaan varaslähtö jouluun, sillä buffet-pöytä notkuu jouluisia herkkuja kinkusta lanttulaatikkoon ja rosollista porkkanalaatikkoon. Buffet-ruokailun hinta on 30 euroa. Äimän Hovin pöytävaraukset
puhelimitse numerosta 0400-137 336 tai sähköpostitse ravintola@oulunravit.fi. Kahviossa on tarjolla Lapin-ukon keittoa hintaan 10 euroa / annos, jälkiruoaksi ravien teeman mukaisesti joulutorttu sekä kahvi tai tee. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan Äimäraution ravintolapalveluista!

Liput raveihin 5 euroa / 3 euroa. Alennettu hinta Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortilla tai omistajajäsen-tunnuksella varustetulla OP-Visa-kortilla. Alennettu hinta myös eläkeläisille, opiskelijoille ja työttömille. Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään. Turvallisen ja vastuullisen tapahtuman järjestämiseksi vaadimme yleisöltä koronapassia. Lippuja saatavilla portilta ja ennakkoon Nettilipusta.

Kaikkien raveihin saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita.

Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan.

Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Suosittelemme myös THL:n Koronavilkku-sovelluksen käyttöä!

Kiitos, että välität!

Täyttä ravia Äimärautiolle!