Vaaliravit Äimärautiolla

23.03.2023

Äimärautiolla ravataan torstaina 23.3. Vaaliravit. Illan kilpailutapahtumat käynnistyvät ponilähdöllä kello 17.45. Ensimmäinen totoravilähtö starttaa kello 18.07. Kaikkiaan ravien ohjelmassa on yhdeksän tuimaa totoravitaistoa.

Lantmännen Agro Stayer Cupissa pisteitä tarjolla

Lantmännen Agro Stayer Cup -karsinnassa viivalle asettuu joukko vahvoja lämminverisiä, mielessään 20.5. ajettava finaalilähtö. Mukana on muun muassa ensimmäisen karsintalähdön voittanut Interlude Ferm. Illan kovimmassa lämminverisarjassa iskevät yhteen Lake’s Action, Noble Boy, Armani Press, Q-Rex Oak, Mountain Hooligan, Smiley Match, Moonlight Velvet, Double Trouble E P, Trouble Leader, Bismarck Comery, M.T.Master Don ja Cover Prince.

Muissa Toto5-kohteissa kaviouralla nähdään muun muassa kolmatta peräkkäistä voittoaan jahtaava Snowflake, viimeksi voittanut Liekehtii, uudessa kotimaassaan voitokkaasti debytoinut Visual Alert sekä Miika Tenhuselta debytoiva Goolagong Zet.

Vaalipaneeli kello 16.30 – 17.30 – Vapaa pääsy!

Ravit alkavat kello 18, mutta jo ennen raveja tapahtuu. Kello 16.30 – 17.30 raviradan katsomossa järjestetään vaalipaneeli. Paneelin aiheena on maa- ja hevostalouden nykytilanne ja näkymät seuraavalle viidelle vuodelle. Mitkä ovat hevostalouden mahdollisuudet ja uhkakuvat sekä rahoitusmallit vuodesta 2025 eteenpäin? Tule seuraamaan mielenkiintoista keskustelua tärkeästä aiheesta!

Mukana paneelissa ovat eduskuntavaaliehdokkaat Jarmo Haapaniemi (SDP), Juha Hänninen (Kok.), Olga Oinas-Panuma (Kesk.) ja Ville Vähämäki (PS). Keskustelun vetäjänä toimii Samuli Pohjamo.

Vaalipaneeliin on vapaa pääsy! Jo kello 16:30 paikalle saapuva yleisö voi jäädä veloituksetta seuraamaan myös illan raveja.

Ravintola Äimänhovissa maistuva buffet-kattaus

Ravintola Äimänhovissa tarjolla muun muassa valkoviinikastikkeessa haudutettua kampelaa ja tilliperunoita. Buffetin hinta on 23 euroa, sisältäen sisäänpääsyn raveihin, buffet-ruokailun ja käsiohjelman. Varaa paikkasi puhelimitse 0400-137 336 tai sähköpostitse ravintola@oulunravit.fi.

Katsomon kahviossa ja varikkokahvio Äimän Vedossa tarjolla lasagnea hintaan 10,00 € / henkilö.

Hevosenomistajien lounge avoinna kello 17:30 – 18:30

OLHY-hevosenomistajat tarjoaa Hevosenomistajien Loungessa torstaina 23.3. kahvilipun 20 ensimmäiselle! Lounge on avoinna kello 17:30 – 18:30. Hevosenomistajien Lounge sijaitsee katsomossa Pubin päädyssä, paikalle on opastekyltit.

Liput

Liput raveihin 10,00€ / 6,00€*
(*=Alennettu hinta eläkeläisille, opiskelijoille ja työttömille.

Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään raveihin. Maksuton sisäänpääsy myös SHKL:n ja Kärppäkannattajien voimassa olevilla jäsenkorteilla sekä Ukrainan passilla.