Vappuravit Äimärautiolla

30.04.2024

Vappuaattona kaviouralla mitellään voimia perinteisessä Lantmännen Stayer Cupin karsinnoissa 3120m matkalla sekä nähdään vauhtia muun muassa Pilvenmäki Special-karsinnoissa. Monipuolista ja vallatonta ohjelmaa on luvassa koko perheelle ja ravintola Äimänhovissa pääsee nautitaan herkullisesta illallisesta ja kuplajuomista. Illan ravit käynnistyvät kello 17:10 ja 17:30 ajettavilla ponilähdöillä. Illan ensimmäinen totoravilähtö starttaa kello 18:07.

Luvassa monipuolista ohjelmaa koko perheelle

Koko perheen tapahtumassa mm. kasvomaalausta, kepparikisa, ravibingo (myös aikuisille), hattaraa, ilmapalloja, pomppulinna, talutusratsastusta. Lakukauppias paikalla, raveissa myynnissä myös simaa ja munkkeja (rajoitetusti).

Ravintola Äimänhovissa buffet-kattaus hintaan 19,90 € / henkilö

Ravintola Äimänhovissa tarjolla paahdettua broileria pippurikastikkeella, paistettua nieriää hollandaiskastikkeella, lämpimiä kasviksia sekä valkosipuliperunoita. Lisäksi kattava salaattibuffet. Jälkkäriksi vadelma-mascarpone juustokakkua, vappumunkkeja sekä simaa.

Buffet esillä kello 17:30 – 20:00. Pöytävaraukset sähköpostitse ravintola@oulunravit.fi

Tervetuloa herkuttelemaan!

Liput raveihin

10,00 € / 6,00 €*

(*=eläkeläisille, opiskelijoille ja työttömille)

Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään. Maksuton sisäänpääsy myös SHKL:n ja Kärppäkannattajien voimassa olevilla jäsenkorteilla sekä Ukrainan passilla.