Heinäkuun Hoitajaliigan lopputilanne

19.7.2022

Heinäkuun lopputilanne:

Julia Korkiakoski 9p
Janne Mustonen 6p
Sara Väisänen 6p
Tiina Ala-Rantala 6p
Sirpa Tapo 6p
Mari Leinonen 5p
Kristiina Käkisalo 3p
Karin Siren 3p
Minna Hietakangas 3p
Merja Hartikainen 3p
Susanna Kylmänen 3p
Sinikka Paaso 3p
Liisa Toivonen 3p
Irene Kelloniemi 1p
Saara Eerola 1p
Nea Leppänen 1p
Emma Kangas 1p
Jenni Porokka 1p
Aino Matinlompolo 1p
Jani Lamminparras 1p
Terhi Aatsinki 1p

Kokonaiskisan tilanne 18.7. ravien jälkeen:

Tiina Ala-Rantala 46p
Julia Korkiakoski 34p
Mari Leinonen 34p
Merja Hartikainen 33p
Jenni Porokka 20p
Paula Pirttimaa 19p
Irene Kelloniemi 17p
Sanna Taimela 16p
Janne Mustonen 15p
Saara Eerola 12p
Sara Kurkinen 11p
Pirjo Matinlauri 11p
Sara Pulkkinen 10p
Jenna Säisä 10p

Hoitajaliigan säännöt:

Oulun vuoden 2022 kaikissa totoraveissa kilpaillaan kuukauden ja samalla myös koko vuoden hoitajan tittelistä. Hoitajat saavat pisteitä hevostensa top3-sijoituksista totoravilähdöissä. Voitoista saa 5 pistettä, kakkossijasta 3 pistettä ja kolmossijasta 1 pisteen. Eniten pisteitä kerännyt hoitaja palkitaan kuukausittain Äimäraution tuotepaketilla ja kunniataululla. Samalla käynnissä on myös koko vuoden jatkuva hoitajakilpailu, jossa pisteet kertyvät samalla kaavalla. Koko vuoden palkinnoista tiedotetaan myöhemmin.

Pisteitä kerätään Heppa-järjestelmän tiedoista, eli vain sinne kirjatut hoitajat saavat pisteitä. Pisteet kirjataan ylös jokaisen Oulun ravipäivän aikana, joten jälkeenpäin lisätyt hevosten hoitajatiedot eivät myöskään kartuta enää pottia. Tämä sääntöpykälä on voimassa pisteseurannan helpottamiseksi ja samalla myös kannustimena ilmoittaa hoitajatiedot Heppa-järjestelmään.

Tasatilanteessa ratkaisua haetaan seuraavassa järjestyksessä: Starttimäärä, voitot, kakkossijat, kolmossijat, eurot. Mikäli edelleen tilanne on tasan, arpa ratkaisee. Voittaja arvotaan vain siinä tapauksessa, jos lopullisessa tasatilanteessa on vähintään kolme hoitajaa, kahden hoitajan tasatilanteessa palkinto jaetaan molemmille.