Hoitajaliigan tilanne 12.9. ravien jälkeen

13.9.2022

Syyskuun hoitajaliigan tilanne:

Mari Leinonen 5p
Paula Pirttimaa 5p
Evina Koponen 5p
Tuuli-Maria Pasanen 5p
Merja Hartikainen 3p
Marianne Luusuaniemi 3p
Heikki Astikainen 3p
Niina Juutilainen 3p
Liisa Toivonen 1p
Sirpa Alila 1p

Hoitajaliigan kokonaiskisan tilanne (12.9. ravien jälkeen)

Tiina Ala-Rantala 59p
Mari Leinonen 47p
Julia Korkiakoski 42p
Merja Hartikainen 36p
Paula Pirttimaa 27p
Jenni Porokka 23p
Janne Mustonen 20p
Irene Kelloniemi 17p
Sanna Taimela 16p
Jenni Oinonen 13p
Saara Eerola 12p
Katja Savilakso 11p
Sara Kurkinen 11p
Pirjo Matinlauri 11p
Sara Pulkkinen 10p
Jenna Säisä 10p

Hoitajaliigan säännöt:

Oulun vuoden 2022 kaikissa totoraveissa kilpaillaan kuukauden ja samalla myös koko vuoden hoitajan tittelistä. Hoitajat saavat pisteitä hevostensa top3-sijoituksista totoravilähdöissä. Voitoista saa 5 pistettä, kakkossijasta 3 pistettä ja kolmossijasta 1 pisteen. Eniten pisteitä kerännyt hoitaja palkitaan kuukausittain Äimäraution tuotepaketilla ja kunniataululla. Samalla käynnissä on myös koko vuoden jatkuva hoitajakilpailu, jossa pisteet kertyvät samalla kaavalla. Koko vuoden palkinnoista tiedotetaan myöhemmin.

Pisteitä kerätään Heppa-järjestelmän tiedoista, eli vain sinne kirjatut hoitajat saavat pisteitä. Pisteet kirjataan ylös jokaisen Oulun ravipäivän aikana, joten jälkeenpäin lisätyt hevosten hoitajatiedot eivät myöskään kartuta enää pottia. Tämä sääntöpykälä on voimassa pisteseurannan helpottamiseksi ja samalla myös kannustimena ilmoittaa hoitajatiedot Heppa-järjestelmään.

Tasatilanteessa ratkaisua haetaan seuraavassa järjestyksessä: Starttimäärä, voitot, kakkossijat, kolmossijat, eurot. Mikäli edelleen tilanne on tasan, arpa ratkaisee. Voittaja arvotaan vain siinä tapauksessa, jos lopullisessa tasatilanteessa on vähintään kolme hoitajaa, kahden hoitajan tasatilanteessa palkinto jaetaan molemmille.