Hoitajaliigan tilanne 16.5. ravien jälkeen

17.5.2022

Toukokuun tilanne 16.5. ravien jälkeen:

Tiina Ala-Rantala 7p
Julia Korkiakoski 6p
Jenni Porokka 5p
Paula Pirttimaa 5p
Tiina Väisänen 5p
Päivi Vähäsarja 5p
Terhi Kotilainen 5p
Tiina Pohjola 5p
Iines Kassinen 5p
Katja Savilakso 3p
Jenna Pentikäinen 3p
Jonna Kurhela 3p
Varpu Säteri 3p
Hanna Rakkolainen 3p
Sara Kurkinen 3p
Laura Palosaari 3p
Jutta Leppänen 3p
Pentti Veteläinen 3p
Elina Tryyki 3p
10 hoitajaa 1p

Kokonaiskisan top5 14.5. ravien jälkeen

Tiina Ala-Rantala 35p
Julia Korkiakoski 25p
Jenni Porokka 19p
Mari Leinonen 19p
Merja Hartikainen 17p

Hoitajaliigan säännöt:

Oulun vuoden 2022 kaikissa totoraveissa kilpaillaan kuukauden ja samalla myös koko vuoden hoitajan tittelistä. Hoitajat saavat pisteitä hevostensa top3-sijoituksista totoravilähdöissä. Voitoista saa 5 pistettä, kakkossijasta 3 pistettä ja kolmossijasta 1 pisteen. Eniten pisteitä kerännyt hoitaja palkitaan kuukausittain Äimäraution tuotepaketilla ja kunniataululla. Samalla käynnissä on myös koko vuoden jatkuva hoitajakilpailu, jossa pisteet kertyvät samalla kaavalla. Koko vuoden palkinnoista tiedotetaan myöhemmin.

Pisteitä kerätään Heppa-järjestelmän tiedoista, eli vain sinne kirjatut hoitajat saavat pisteitä. Pisteet kirjataan ylös jokaisen Oulun ravipäivän aikana, joten jälkeenpäin lisätyt hevosten hoitajatiedot eivät myöskään kartuta enää pottia. Tämä sääntöpykälä on voimassa pisteseurannan helpottamiseksi ja samalla myös kannustimena ilmoittaa hoitajatiedot Heppa-järjestelmään.

Tasatilanteessa ratkaisua haetaan seuraavassa järjestyksessä: Starttimäärä, voitot, kakkossijat, kolmossijat, eurot. Mikäli edelleen tilanne on tasan, arpa ratkaisee. Voittaja arvotaan vain siinä tapauksessa, jos lopullisessa tasatilanteessa on vähintään kolme hoitajaa, kahden hoitajan tasatilanteessa palkinto jaetaan molemmille.